Are aproape cinci metri lungime, dar costa o nimica toata. Unde mai pui ca sub capota a fost montat un V6 de 3,8 litri

Are aproape cinci metri lungime, dar costa o nimica toata. Unde mai pui ca sub capota a fost montat un V6 de 3,8 litri
  • Hyundai anunta preturile noului Palisade
  • Cel mai mare SUV al coreenilor pleaca de la 31.550 de dolari
  • Un V6 de 3.8 litri e singura motorizare oferita
Distribuie pe Facebook

Cel mai mare SUV din istoria companiei Hyundai are, incepand de astazi, un pret de vanzare. Nota minima de achitat in cazul noului Palisade: undeva in jurul a 31.500 de dolari.

Organizata la sfarsit de noiembrie, editia de anul trecut a Salonului Auto International de la Los Angeles a marcat debutul celui mai mare SUV din istoria companiei Hyundai. Este vorba despre modelul Palisade, a carei lungime totala se apropie de cinci metri.

Astazi, la mai bine de sase luni de la momentul respectiv, producatorul sud-coreean a publicat si preturile masinii asteptate sa ajunga in showroom-uri chiar in perioada urmatoare de timp. Nota minima de achitat in cazul versiunii de baza, comercializata sub indicativul SE: 31.550 de dolari.

Dupa cum precizam si anterior, cel mai mare SUV din istoria Hyundai este disponibil alaturi de o singura motorizare: un V6 de 3.8 litri si 291 CP, cuplat la o cutie automata cu opt trepte. Important de mentionat, modelul entry-level ofera un sistem de tractiune fata.

Totodata, dotarea standard a versiunii de baza mai cuprinde, potrivit companiei sud-coreene, si jante din aliaj pe 18 inch, lumini de zi cu tehnologie LED sau aer conditionat, de exemplu. Nu lipsesc insa din meniu nici camera pentru marsarier, pilotul automat adaptiv ori randul trei de scaune.

Pentru clientii mai pretentiosi, cel mai mare SUV din istoria Hyundai a pregatit - in nivelurile superioare de echipare, tractiune integrala, afisaj pe parbriz si scaune fata cu reglare electrica. Alte minunatii includ trapa panoramica, piele Nappa si ceasuri de bord digitale.

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Hyundai Palisade
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2019