Asta e momentul asteptat de toata lumea. Dacia a anuntat, in sfarsit, cat costa noua generatie Duster in Romania

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Dacia a anuntat, in sfarsit, cat costa noua generatie Duster in Romania
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Dacia a anuntat, in sfarsit, cat costa noua generatie Duster in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa. Cu precizarea ca din peisaj nu ar trebui sa lipseasca - printre multe altele, nici luminile de zi cu tehnologie LED sau instalatia de climatizare cu reglare manuala.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de cinci saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii lui noiembrie, cea de-a treia generatie a celebrei Dacia Duster are, intr-un final, si un pret de vanzare. 18.800 de euro va fi, mai exact, suma minima pe care cumparatorii noului model de clasa compacta o vor avea de achitat pe piata din Romania, acolo unde varianta de baza ECO-G 100 va gazdui sub capota, in compartimentul motor, o unitate turbo cu doar trei cilindri in linie si o capacitate de numai 999 de centimetri cubi - cu 100 CP, ce functioneaza atat cu benzina, cat si GPL.

Dacia Duster 3 - Preturi Romania

Din pacate, seria echipamentelor disponibile fara costuri suplimentare nu ramane - la momentul de fata, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, insa din meniu nu ar trebui sa lipseasca nici luminile de zi cu LED ori climatizarea manuala. Clientii vor avea la dispozitie - ce este drept, un numar de patru niveluri diferite de dotare, Essential, Expression, Journey si Extreme, astfel ca niciuna dintre persoanele dornice de achizitionarea unui astfel de exemplar nu va ramane nesatisfacuta.

Noua Dacia Duster 3 va mai fi comercializata in Romania in trei versiuni diferite de motorizare, propulsorului ECO-G 100 alaturandu-i-se - in premiera absoluta pentru istoria modelului de segment C, si o unitate I3 de 1.2 litri, cu tehnologie mild-hybrid la 48V si 130 de cai putere, acest motor pe benzina fiind, potrivit unui comunicat de presa, unicul oferit impreuna cu tractiune integrala. Lista optiunilor programate sa ajunga in showroom-uri se va incheia cu o configuratia HYBRID 140, sinonima cu un total de 140 CP, de pe Dacia Jogger Hybrid 140 - astfel ca variantele diesel lipsesc cu desavarsire.

Dacia Duster 3

Dacia Duster 3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (250) Poze Dacia Duster 3
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2024