Asta e momentul asteptat de toata lumea. Nissan prezinta oficial noul Z cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala. Galerie foto completa

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Nissan prezinta oficial noul Z cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala. Galerie foto completa
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Nissan prezinta oficial noul Z cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister, cel putin din punct de vedere oficial, numeroase surse afirmand insa ca pretul de pornire se va situa in jurul sumei de 40.000 de dolari.

Prezentat publicului larg la sfarsitul verii acestui an, noul Nissan Z a revenit de curand - pe parcursul zilelor trecute - in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Conducerea companiei producatoare a publicat (zeci de) fotografii proaspete de la interiorul si exteriorul sportivei proiectate special pentru a concura impotriva unor produse precum actuala Toyota Supra, daca mai trebuia precizat.

Nissan Z - Galerie Foto

Nissan Z - Galerie Foto

Nissan Z - Galerie Foto

Asteptata sa-si faca aparitia pe strazi si in showroom-uri incepand cu primavara lui 2022, la un pret de pornire momentan necunoscut - cel putin din punct de vedere oficial, respectiva reteta scoate la iveala un design extrem de familiar, indiferent ca este vorba despre cabina sau caroserie, inspirat de conceptul Z Proto.

In plan tehnic, noul Nissan Z ofera un meniu diferit de vechiul 370Z - mai ales daca se ajunge la motorizarea instalata sub capota - sportiva proiectata special pentru a concura impotriva unor produse precum actuala Toyota Supra bucurandu-se de un benzinar cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri. Cu aproximativ 400 de cai putere livrati (printr-o cutie manuala sau automata) rotilor spate.

Lista atractiilor principale se incheie cu numeroase tehnologii de ultima ora, clientii beneficiind - fie in standard, fie optional, si de blocuri optice fata si spate cu LED, de instrumente de bord digitale si configurabile, de sistem de intotainment cu display de pana la noua inch, instalatie audio cu opt difuzoare de la Bose etc.

Nissan Z - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (82) Poze Nissan Z - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Octombrie 2021