Asta e momentul asteptat de toata lumea. Skoda a anuntat, in sfarsit, cat costa noua generatie Kodiaq in Romania

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Skoda a anuntat, in sfarsit, cat costa noua generatie Kodiaq in Romania
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Skoda a anuntat, in sfarsit, cat costa noua generatie Kodiaq in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 27 de saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui octombrie, cel mai recent Kodiaq din istorie a revenit - de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Skoda a dezvaluit - chiar pe parcursul zilelor precedente, nota de plata a respectivului autoturism, pretul de vanzare al automobilului cu pricina pornind, pe piata auto din Romania, de la suma de 37.076 de euro.

In varianta de baza, propulsia este asigurata de o motorizare turbo in patru cilindri - cu o capacitate de 1.498 de centimetri cubi si un sistem mild-hybrid la 48 de volti, pe benzina, sinonim cu un total de 150 de cai putere, plus 250 de Newton-Metri. In consecinta, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, in aproximativ 9.7 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la 207 kilometri pe ora.

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq

Oferit la preturi incepand de la suma de 37.076 de euro, cel mai accesibil Kodiaq de generatie a doua isi va mai intampina cumparatorii din Romania - potrivit Skoda, si impreuna cu un consum mediu de carburant de 6.0 - 6.6 litri la 100 de kilometri pe ora. Echivalent cu emisii de dioxid de carbon de 136 - 150 de grame per kilometru - conform fisei tehnice.

Daca vine vorba, in schimb, despre echiparea standard, din pachet nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici blocurile optice cu tehnologie LED ori jantele cu diametrul de 17 inch, confectionate din aliaj. Acestora li se mai alatura si camera video pentru mersul cu spatele, scaune fata cu functie de incalzire, instrumente de bord digitale, plus instalatie de climatizare cu reglare automata - pe trei zone.

Numarul de magie continua continua cu un volan multifunctional, in doua spite, cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, o tapiterie realizata din stofa, display tactil cu diagonala de 10.4 inch si - oarecum inutil de precizat, bancheta rabatabila fractionat. Printre multiplele ingrediente demne de mentionat se mai regasesc, asa cum arata configuratorul de pe piata din Romania al noii Skoda Kodiaq, atat airbag-ul central, cat si cruise control-ul adaptiv, franarea autonoma de urgenta, asistenta la pastrarea benzii de mers.

Vopseaua metalizata, farurile cu tehnologie LED Matrix Beam, jantele cu diametrul de 20 de inch - confectionate din aliaj, si tapiteria realizata din piele sunt oferite in mod optional, contra cost. Asa cum se intampla, de altfel, si cu suspensia DCC Plus, camera video de 360 de grade, plafonul panoramic, sistemul multimedia cu ecran cu diagonala de 12.9 de inch, instalatia audio de inalta fidelitate - semnata Canton.

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze Skoda Kodiaq
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2024