Asta e momentul asteptat de toata lumea. Skoda a anuntat, in sfarsit, cat costa noul Superb

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Skoda a anuntat, in sfarsit, cat costa noul Superb
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea.
  • Skoda a anuntat, in sfarsit, cat costa noul Superb
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul produs ceh nu va fi disponibil, cel putin initial, decat in doua variante diferite de motorizare. Dupa cate se mentioneaza si intr-un comunicat pus, de curand, la dispozitia presei.

Gata cu asteptarea! Skoda a publicat, cu numai cateva clipe in urma, lista de preturi a noului Superb 4, autoturismul prezentat intregii planete acum mai bine de noua saptamani si jumatate, inca de la inceputul lunii noiembrie, fiind oferit, momentan, doar intr-o versiune Combi, in schimbul unei sume minime de 43.350 de euro, daca vine vorba cumva despre situatia caracteristica pietei din Germania.

Skoda Superb

Propulsia modelului de baza este asigurata, asa cum se precizeaza si in cadrul unui comunicat acordat presei, de un motor turbo in patru cilindri, cu capacitatea de 1.5 litri - pe benzina, care dezvolta undeva in jurul a 150 de cai putere. Acompaniat atat de un sistem MHEV la 48V, cat si de o transmisie automata in sapte rapoarte, de tip DCT, acesta isi propune sa rezolve eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, in aproximativ 9.0 secunde, pe cand viteza maxima nu va depasi pragul de 222 km/h.

Cel mai accesibil Superb de ultima generatie mai are de anuntat - potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic, si un consum mediu de carburant de 5.7 litri la 100 de kilometri, automobilul vandut de Skoda pentru 43.350 de euro plusand cu o dotare standard extrem de generoasa. Compusa - de asemenea, si din scaune cu masaj, o instalatie de climatizare cu reglare pe trei zone, display central de 13 inch.

Producatorul ceh a mai pregatit pentru cumparatorii din Germania si o configuratie insotita de o unitate 2.0 TDI - ce se bucura, din nou, de compania unei herghelii cu 150 CP. Din peisaj nu lipseste, printre altele, nici cutia DSG cu sapte trepte de viteza in echipare - persoanele interesate de aceasta optiune fiind anuntate ca vor putea experimenta, in materie de performanta si eficienta, un sprint 0 - 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in circa noua secunde, o viteza de top de 222 km/h, un consum mediu de carburant de 5.3 litri la 100 de kilometri.

Skoda Superb

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (99) Poze Skoda Superb
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Ianuarie 2024