Asta e momentul asteptat de toata lumea. Uite cum arata in realitate noile Dacii Sandero si Sandero Stepway!

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Uite cum arata in realitate noile Dacii Sandero si Sandero Stepway!
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Uite cum arata in realitate noile Dacii Sandero si Sandero Stepway!
Distribuie pe Facebook

Cele doua masini vor fi oferite exclusiv in compania unor motorizari pe benzina, celebrele dCi-uri disparand complet din peisaj.

Dezvelita oficial chiar la inceputul acestei saptamani, odata cu noul Logan, cea mai recenta generatie a douoului format din modelele Dacia Sandero si Sandero Stepway revine astazi in atentia publicului larg. Presa din Franta a filmat de curand mai multe materiale in compania respectivelor masini, prilej cu care putem vedea cum vor arata automobilele cu pricina in realitate, in lipsa "magiei" programelor de editare.

Inainte insa de toate, tinem sa amintim de marea surpriza de la nivelul gamei de motorizari, viitorii clienti urmand a se confrunta cu disparitia celebrelor dCi-uri si ramanerea in oferta exclusiv a unor propulsoare pe benzina.

Cea mai recenta generatie a douoului format din modelele Dacia Sandero si Sandero Stepway va fi disponibila, asemeni noului Logan, doar in doua versiuni de "performanta": cu un 1.0 turbo de 90 de cai putere si o transmisie manuala in sase rapoarte sau, optional, o cutie automata de tip CVT, respectiv un 1.0 turbo de 100 de cai putere si, din nou, o manuala cu sase rapoarte, ce poate fi alimentat si cu GPL.

O a treia varianta de motorizare este oferita exclusiv sub capota masinilor Logan si Sandero, aceasta constand intr-un 1.0 aspirat de 65 de cai putere, cuplat in cazul automobilelor respectiv la o cutie manuala cu cinci rapoarte.

Distribuie pe Facebook
mai multe