Asta e momentul asteptat de toata lumea. Uite cum arata in realitate noua Dacia Jogger

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Uite cum arata in realitate noua Dacia Jogger
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Uite cum arata in realitate noua Dacia Jogger
Distribuie pe Facebook

Disponibila la vanzare incepand abia cu luna noiembrie, respectiva masina inlocuieste vechile game Lodgy si Logan MCV.

Prezentata publicului larg chiar la sfarsitul saptamanii trecute, cu doar cateva zile in urma, noua Dacia Jogger stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, aceasta se remarca in special prin partea din fata inspirata de Sandero Stepway, insa nici numeroasele accente de negru de la nivelul profilului lateral sau setul de lumini spate nu vor trece intocmai neobservate.

Seria vestilor bune continua de cealalta parte a portierelor, cu masina insarcinata sa faca uitate vechile game Lodgy si Logan MCV intampinandu-si clientii alaturi de trei randuri de scaune si un display color in partea superioara a bordului.

Dacia Jogger

Dacia Jogger

Dacia Jogger

Dacia Jogger

Caracterizata de o lungime de 4.55 metri si un ampatament de 2.9 metri, dupa cum precizam si anterior, noua Dacia Jogger va fi oferita initial alaturi de numai doua motorizari, ambele cu capacitatea cilindrica de un litru. Intr-o alta ordine de idei, marea batalie se va da intre un TCe cu 110 CP si un ECO-G cu 100 CP, conform unui comunicat de presa publicat anterior de oficialii companiei producatoare.

O versiune hybrid, compusa din doua motoare electrice si unul termic, pe benzina, de 1.6 litri, va completa, din anul 2023, lista cu optiuni specifica masinii insarcinate sa faca uitate vechile game Lodgy si Logan MCV, daca mai trebuia precizat.

Nota de plata a noii Dacia Jogger nu reprezinta decat un mare mister la momentul de fata, insa anumite persoane vorbesc despre suma de 15.000 de euro ca punct de plecare. Ca o comparatie, varianta imbunatatita a SUV-ului Duster se vinde, pe piata din Romania, la preturi de la 14.100 de euro, de propulsia configuratiei de baza ocupandu-se un TCe cu 90 CP, potrivit configuratorului local, evident.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Dacia Jogger
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2021