Asta este noua generatie CLIO! Cel mai bine vandut model RENAULT are acum un Smart Cockpit

  • Noua generatie Clio debuteaza la Geneva
  • Are un Smart Cockpit
  • Restul informatiilor vor fi publicate in cursul zilei de azi
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noii generatii Clio. Informatiile despre designul exterior, motorizari si tehnologii urmeaza sa fie publicate in cursul zilei de azi.

Renault a anuntat cu ceva timp in urma ca lansarea oficiala a noii generatii Clio, cel mai vandut model din gama si totodata cea mai vanduta subcompacta din Europa, va avea loc in luna martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Interior noua generatie Renault Clio

Asa cum era de asteptat, primele imagini si informatii vor fi publicate mai devreme, sau mai bine spus in cursul zilei de azi. Dar Renault se abate putin de la regula si nu dezvaluie deodata toate noutatile primite de Clio, ci le ia pe rand.

Interior noua generatie Renault Clio

Asadar, in prima faza facem cunostinta cu interiorul modelului din Hexagon, care de-acum incolo este Smart. Pasagerii vor regasi aici un instrumentar de bord digital cu ecran de 7 inch sau de 10 inch, acesta din urma include si navigatie GPS, dar si un display generos pentru sistemul de infotainment.

Interior noua generatie Renault Clio

Acesta este pozitionat pe verticala si are o diagonala de 9.3 inch, cel mai mare disponibil in gama Renault, iar cu ajutorul lui soferul interactioneaza cu sistemul Easy Link, cu sistemul de navigatie, cu optiunile de infotainment si cu setarile Multi-Sense.

Interior noua generatie Renault Clio

Bordul in sine a fost redesenat si este compus din trei parti, cu o parte superioara realizata din spuma. Sistemul de climatizare este controlat cu ajutorul unor comutatoare montate sub ecranul central. La randul sau, consola centrala a fost pozitionata mai sus si vine cu lumina ambientala pe marginile exterioare dar si cu incarcare wireless pentru smartphone.

Interior noua generatie Renault Clio

Cat despre volan, acesta a fost si el restilzat iar airbag-ul este mai compact. Un prim avantaj al acestei modificari este ca vizibilitatea este acum mult mai buna comparativ cu vechiul model.

Interior noua generatie Renault Clio

Francezii de la Renault nu au lasat nimic la voia intamplarii, asa ca au modificat si scaunele. Acestea ofera un suport mai bun, iar designul este mai prietenos cu genunchii pasagerilor din spate.

Interior noua generatie Renault Clio

Clio a fost dintotdeauna un model personalizabil, astfel ca in cazul noii generatii, clientii au la dispozitie opt teme de design interior.

Interior noua generatie Renault Clio

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Interior noua generatie Renault Clio
mai multe