ASTA ESTE noua nava amiral de la SKODA! Primele imagini cu Superb facelift au aparut mai devreme pe internet

ASTA ESTE noua nava amiral de la SKODA! Primele imagini cu Superb facelift au aparut mai devreme pe internet
  • Primele imagini au aparut pe mai multe site-uri din China
  • Modificarile nu sunt deloc majore
  • Va putea fi comandat si intr-o versiune plug-in hybrid
Distribuie pe Facebook

Primele imagini cu noua Skoda Superb facelift au aparut pe mai multe site-uri din China. Modificarile sunt mai degraba minore iar lansarea oficiala s-ar putea sa aiba loc in luna martie la Salonul Auto de la Geneva.

Stiam ca Skoda lucreaza la un facelift pentru cea de-a treia generatie Superb, iar zilele trecute un prototip a fost surprins in teste necamuflat. Nava amiral a cehilor este tot mai aproape de momentul lansarii, care ar putea avea loc in luna martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Skoda Superb facelift

Pana atunci insa, primele imagini cu sedanul din Mlada Boleslav au aparut pe mai multe site-uri din China si, asa cum ne asteptam, imbunatatirile sunt mai degraba minore. Partea frontala este neschimbata, cu exceptia luminilor de ceata (acum mai inguste) si grafica farurilor care in sfarsit trec la tehnologia full-LED.

Cele mai mari modificari, sa le spunem asa, pot fi observate in partea dorsala. Aici, bara de protectie a fost redesenata, stopurile sunt acum unite de o banda cromata iar logo-ul Skoda de pe portbagaj a fost inlocuit cu numele constructorului ceh de automobile. Acest artificiu estetic este o noutate introdusa odata cu noua Skoda Scala.

Skoda Superb facelift

Cat despre acea banda cromata, stiam de prezenta ei in contextul in care prototipul surprins cu cateva zile in urma avea o folie lipita peste.

Din pacate nu avem vreo imagine cu interiorul lui Superb facelift, dar ne putem astepta la un display de 9.2 inch cu touchscreen pentru sistemul de infotainment si la ceasuri de bord digitale. In rest, reteta obisnuita: materiale si finisaje mai calitative, dar si mai putine butoane fizice.

Skoda Superb facelift

Cea mai importanta veste este ca nava amiral de la Skoda va putea fi comandata si alaturi de un sistem de propulsie hibrid, o premiera pentru brand-ul ceh. Acesta va fi compus dintr-o unitate turbo de 1.4 litri TSI si un motor electric, care vor dezvolta impreuna 215 cai putere. Autonomia electrica ar urma sa fie de aproximativ 50 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe