Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata cea mai noua masina de la Peugeot in versiunea 'cheala'

Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata cea mai noua masina de la Peugeot in versiunea 'cheala'
  • Noul Peugeot 208 porneste in Franta de la 15.500 de euro
  • Versiunea de baza arata cu totul diferit fata de masina de la Geneva
  • Motorul modelului entry-level este un benzinar de 75 CP
Distribuie pe Facebook

Una dintre cele mai spectaculoase aparitii ale clasei subcompacte, generatia cu numarul doi a francezului Peugeot 208 pare o cu totul alta masina atunci cand este servita in versiunea de baza.

A debutat in urma cu aproape patru luni, in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto International de la Geneva, si a surprins o lume intreaga cu design-ul sau extrem de indraznet. In configuratia de baza insa, noul Peugeot 208 pare o cu totul si cu totul alta masina...

Dar nu este nevoie sa ne crezi pe cuvant: te vei convinge si singur de cele spuse de noi odata ce vei vedea primele fotografii oficiale ale modelului in cauza - pe care clientii din Franta vor avea de achitat suma de 15.500 de euro.

Comercializata sub denumirea de Like, varianta entry-level a subcompactei din Hexagon nu ofera in standard nici faruri cu LED, nici jante uriase din aliaj. Mai mult decat atat, din meniu lipsesc inclusiv ceasurile digitale sau display-ul tactil de dimensiuni generoase.

Noul Peugeot 208 - Versiunea de bazaPeugeot 208 Like - Privire din fata

Noul Peugeot 208 - Versiunea de bazaPeugeot 208 Like - Privire de la interior

Noul Peugeot 208 - Versiunea de bazaPeugeot 208 Like - Privire din spate

Potrivit configuratorului oficial, cel mai ieftin Peugeot 208 isi intampina clientii alaturi de blocuri optice cu halogen, aer conditionat, oglinzi si geamuri spate cu reglare manuala, plus incaltari de tabla si ecran de cinci inch.

Sub capota, versiunea de baza a subcompactei franceze este oferita alaturi de doar doua motorizari mari si late. Modelul de 15.500 de euro vine cu un benzinar de 1.2 litri si 75 CP, caruia i se alatura un diesel de 1.5 litri si 100 CP, disponibil in schimbul unei sume 18.000 de euro.

Revenind la acea masina cu un design extrem de indraznet, care a surprins o lume intreaga, echiparile GT si GT Line se apropie destul de mult de exemplarele aduse in fata publicului, la Salonul Auto International de la Geneva.

Noul Peugeot 208 - Versiunea de bazaPeugeot 208 GT Line - Privire din fata

Noul Peugeot 208 - Versiunea de bazaPeugeot 208 GT Line - Privire de la interior

Noul Peugeot 208 - Versiunea de bazaPeugeot 208 GT Line - Privire din spate

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Noul Peugeot 208 - Versiunea de baza
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2019