Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata noul Volkswagen Golf 8 in varianta "cheala"

Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata noul Volkswagen Golf 8 in varianta "cheala"
  • Cel mai ieftin VW Golf 8 costa, momentan, peste 27.500 de euro
  • Modelul de baza combina un benzinar 1.5 TSI cu o cutie manuala
  • Pachetul standard cuprinde inclusiv ceasuri digitale, plus navigatie
Distribuie pe Facebook

Cat despre "continutul" fisei tehnice, ei bine... cel mai ieftin model din gama combina un benzinar turbo de 1.5 litri si 130 de cai putere cu o cutie manuala in sase rapoarte, plus un sistem de tractiune fata.

Dezvelita oficial la finele lunii octombrie, cea mai recenta generatie a modelului Volkswagen Golf poate fi deja comandata pe piata auto din Germania. Asa cum precizam insa si anterior, clientii au la dispozitie - momentan - o singura varianta de echipare, Life, care vine cu o nota de plata ce porneste de la 27.510 euro.

In schimbul acestei sume de bani, masina de clasa compacta propune un benzinar turbo de 1.5 litri si 130 de cai putere, livrat la pachet in compania unei cutii manuale cu sase rapoarte, la care se adauga un sistem de tractiune fata.

Potrivit primelor informatii date publicitatii, configuratia respectiva ii permite noului Volkswagen Golf 8 sa accelereze de la 0 la 100 km/h in putin peste noua secunde si, ulterior, sa atinga o viteza maxima de aproximativ 214 kilometri pe ora. Un consum mediu de 9.2 litri la 100 km completeaza fisa cu specificatii tehnice.

Acum, daca vine vorba despre "continutul" listei cu dotari standard, ei bine... echiparea Life cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, instrumente de bord digitale, sistem de navigatie sau incarcare wireless a telefonului mobil.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si jantele din aliaj cu diametrul pe 16", comenzile vocale, climatizarea automata, volanul multifunctional din piele ori senzorii de parcare, de exemplu. Situatia se repeta in cazul franarii autonome de urgenta, dar si a asistentului pentru mentinerea benzii de rulare.

Referitor la lista cu echipamente optionale, clientii masinii de clasa compacta pot opta si pentru iluminare ambientala in 30 de nuante, trapa panoramica, suspensie sport, ACC adaptiv, faruri cu matrice de LED-uri, camera multifunctionala etc.

VW Golf 8 - Versiunea de baza

VW Golf 8 - Versiunea de baza

VW Golf 8 - Versiunea de baza

VW Golf 8 - Versiunea de baza

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze VW Golf 8 - Versiunea de baza
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2019