Au fost anuntate preturile noului Volkswagen Golf 8. Cat costa cea mai asteptata masina a anului

  • Noul Volkswagen Golf 8 porneste in Germania de la 27.510 euro
  • Doar o singura varianta, intermediara, este disponibila momentan
  • Automobilul de clasa compacta vine initial cu doua motorizari
Distribuie pe Facebook

Initial, clientii vor avea de ales doar intre doua motorizari mari si late, ambele disponibile la vanzare in cate doua versiuni de putere.

Lansat cu surle si trambite chiar la sfarsitul lunii octombrie, noul Volkswagen Golf 8 poate fi deja comandat pe piata auto din Germania. Cea mai asteptata masina a anului va fi insa comercializata in prima faza numai intr-un nivel superior de echipare, denumit Life, la preturi incepand de la putin peste 27.500 euro.

In aceasta configuratie, lista cu dotari standard este extrem de cuprinzatoare si include jante din aliaj pe 16 inch, blocuri optice cu LED, instrumente de bord digitale Digital Cockpit, sistem de navigatie Discover Pro, comenzi vocale, dar si climatizare automata, incarcare wireless a telefonului mobil, volan multifunctional imbracat in piele sau franare autonoma de urgenta, senzori de parcare, plus asistent pentru mentinerea benzii de rulare, potrivit ultimelor informatii oficiale.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, oferta initiala este limitata la doar doua motorizari mari si late. Mai precis, batalia pentru cumparatori se va da intre un benzinar din familia TSI, de 1.5 litri si cu 130 ori 150 cai putere in compartimentul motor, si un diesel 2.0 TDI care dezvolta fie 115, fie - inca o data - 150 CP.

De anul viitor, noul Volkswagen Golf 8 va disponibil la vanzare inclusiv intr-o varianta entry-level, cu un pret de pornire mai mic de 20.000 euro si cu instrumente de bord digitale Digital Cockpit, sistem de infotainment, blocuri optice cu LED, climatizare automata, volan multifunctional, franare autonoma de urgenta si asistent pentru mentinerea benzii de rulare, printre altele, in standard.

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Volkswage Golf 8 - Start vanzari
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Decembrie 2019