Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata noul Volkswagen Touareg in versiunea 'cheala'

Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata noul Volkswagen Touareg in versiunea 'cheala'
  • Noul Volkswagen Touareg porneste in Romania de la 49.111 euro
  • Versiunea de baza nu ofera in standard sistemul Innovision Cockpit
  • Cel mai ieftin model ascunde sub capota un motor V6 TDI de 231 CP
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia generatie a SUV-ului de origine germana este disponibila pe piata din Romania la preturi incepand de la 49.111 euro. Echiparea de baza include un propulsor V6 TDI de trei litri si 231 CP, cuplat la o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

La doar cateva zile distanta de la premiera ei mondiala, cea de-a treia generatie a modelului Touareg a poposit si in configuratorul de pe site-ul Volkswagen Romania. Astfel am aflat ca preturile pornesc de la 49.111 euro, iar motorizarile oferite initial sunt doua la numar - ambele V6 TDI.

Totodata, aceasta "situatie" ne ofera oportunitatea de a vedea cum arata noul SUV al companiei germane in echiparea de baza, fara dotarile pompoase care ajung pe automobilele din fotografiile de presa. Iar acum ne referim inclusiv la sistemul Innovision Cockpit, despre care am tot discutat in ultima perioada de timp.

Pentru ca, dupa cum precizam si in urma cu mai putin de 24 de ore, cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg vine in standard alaturi de ceasuri analog. De altfel, in partea superioara a consolei centrale regasim un display tactil cu diagonala de 9 inch, care serveste sistemul de infotainment.

In acelasi timpul, noul SUV al companiei germane este livrat la pachet alaturi de tapiterie din stofa. Tot la capitolul optionale putem trece in revista, de asemenea, si farurile cu matrice de LED-uri, suspensia pneumatica, directia integrala, dar si afisajul pe parbriz ori tehnologia Night Vision, daca vrei.

Revenind la gama de motorizari, cel mai ieftin Volkswagen Touareg de generatie a treia este comercializat exclusiv in compania unui propulsor V6 TDI de trei litri si 231 de cai putere. Urmatoarele versiuni de echipare gazduiesc in compartimentul motor o unitate V6 TDI de trei litri si 286 de cai putere.

Volkswagen Touareg - Versiunea de baza

Volkswagen Touareg - Versiunea de baza

Volkswagen Touareg - Versiunea de baza

Volkswagen Touareg - Versiunea de baza

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Volkswagen Touareg - Versiunea de baza
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Martie 2018