Volkswagen a publicat deja primele informatii despre preturi. Uite cat costa in Romania noul Touareg!

Volkswagen a publicat deja primele informatii despre preturi. Uite cat costa in Romania noul Touareg!
  • Volkswagen anunta preturile noului Touareg
  • Modelul de baza porneste de la 49.111 euro
  • Gama de motorizari include doua optiuni V6
Distribuie pe Facebook

Chiar daca a trecut mai putin de o saptamana de la prima ei aparitie in fata publicului, cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg poate fi deja comandata. Inclusiv pe piata din Romania.

Volkswagen a dezvaluit la sfarsitul saptamanii trecute o noua generatie a modelului Touareg, pentru care publicul din Romania va plati cel putin 49.111 euro. Acesta este costul versiunii de baza Style, comercializata de germani exclusiv in compania unei motorizari V6 TDI de trei litri si aproximativ 231 CP.

Potrivit configuratorului oficial, echiparea standard include faruri cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 18 inch, dar si tapiterie din stofa. Fara niciun cost suplimentar sunt oferite, de altfel, si cutia automata cu opt rapoarte, scaunele fata incalzite, climatizarea Air Care Climatronic sau tractiunea integrala.

Noul Volkswagen Touareg

Noul Volkswagen Touareg

Situatia sta insa diferit atunci cand vine vorba despre deja celebrul Innovision Cockpit. In locul configuratiei moderne cu doua display-uri de dimensiuni generoase la nivelul panoului de bord, clientii vor descoperi in spatele volanului ceasuri analog si, in imediata apropiere, un ecran tactil nu de 15, ci 9 inch.

Respectivul sistem este optional si creste nota finala de plata cu circa 2.900 de euro. In plus costa, de exemplu, si farurile cu matrice de LED-uri, jantele din aliaj pe 19 inch, tapiterie din piele, climatizarea activa pentru scaunele fata, directia integrala, afisajul pe parbriz, suspensia pneumatica ori tehnologia Night Vision.

Exceptand motorizarea V6 TDI de trei litri si aproximativ 231 CP - disponibila exclusiv alaturi de versiunea de baza Style, cea mai noua generatie a modelului Volkswagen Touareg poate fi comandata si impreuna cu un propulsor 3.0 V6 TDI de 286 CP. De la 57.554 de euro si doar cu echiparile Elegance / Atmosphere.

Noul Volkswagen Touareg

Noul Volkswagen Touareg

Noul Volkswagen Touareg

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (59) Poze Noul Volkswagen Touareg
mai multe