Asteptarea a luat sfarsit. Volkswagen prezinta oficial noul Touareg cu display de 15 inch, faruri HD si motor de 462 CP. Cat costa

Asteptarea a luat sfarsit. Volkswagen prezinta oficial noul Touareg cu display de 15 inch, faruri HD si motor de 462 CP. Cat costa
  • Asteptarea a luat sfarsit
  • Volkswagen prezinta oficial noul Touareg cu display de 15 inch, faruri HD si motor de 462 CP
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 18 inch. Plus scaune incalzite si tapiterie din piele.

Dezvelita publicului larg cu doar opt zile in urma, chiar la sfarsitul acestei primaveri, cea mai recenta iteratie a popularului T​ou​areg are, incepand de marti, si un pret de pornire. 69.200 de euro este, mai exact, suma minima pe care clientii respectivului model de la Volkswagen o vor avea de achitat in Germania, acolo unde versiunea de baza se bucura de serviciile unui propulsor V6 diesel, de trei litri si undeva in jurul a 231 de cai. Acompaniata atat de o transmisie automata in opt rapoarte, cat si de un sistem inteligent de tractiune integrala, motorizarea in cauza isi propune sa rezolve problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp deloc neglijabil, de aproximativ 7.7 secunde, fisa cu specificatii tehnice incheindu-se cu o viteza maxima de 222 km/h si un consum mediu de carburant de numai 8.0 litri la 100 de kilometri.

Volkswagen Touareg Facelift

Volkswagen Touareg Facelift

Reteta caracteristica variantei mentionate anterior, in randul de mai sus, continua, in schimb, cu o echipare standard extrem de bogata, compusa si din blocuri optice cu tehnologie LED, plus jante cu diametrul de 18 inch, sculptate din aliaj. Din meniu nu lipsesc insa, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi ori exagera cu nimic, nici diferentialul blocabil, camera video pentru mersul in marsarier, senzorii de parcare, ceasurile de bord digitale, tapiteria confectionata din piele, instalatia de climatizare cu reglarea pe doua zone a temperaturii, scaunele incalzite, difuzoarele de inalta fidelitate, display-ul central de dimensiuni generoase, volanul cu design in trei spite, insotit de o parte inferioara plata, franarea autonoma de urgenta, ACC-ul sau asistentul pentru mentinerea benzii de rulare.

Pe piata din Germania, cea mai recenta iteratie a popularului T​ou​areg se vinde intr-o larga varietate de arome, printre multiplele optiuni puse de oficialii Volkswagen la dispozitia cumparatorilor numarandu-se si o savoare V6 TSI de 2.995 de centimetri cubi, sinonima cu o putere de 340 CP. Lista optiunilor disponibile gazduieste, dupa cum precizam pe parcursul zilelor precedente, la momentul premierei mondiale, si o unitate V6 diesel de trei litri, proiectata special pentru un total de 286 CP, pe cand devoratorii de propulsii alternative sunt intampinati, pentru moment, de un plug-in hybrid de 381 de cai putere. Format dintr-un motor electric cu o baterie litiu-ion de 14.3 kWh si un V6 TFSI de 2.995 de centimetri cubi, aceasta din urma ajunge de la 0 la 100 km/h in 5.9 secunde, un alt punct principal de atractie constand in consumul mediu de carburant, de 2.1 la suta.

Volkswagen Touareg Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (151) Poze Volkswagen Touareg Facelift
mai multe