Aston Martin lanseaza noul Cygnet colette

Recent-lansatul Cygnet este pe cale sa devina mai Aston Martin ca niciodata. Si nu neaparat in sensul la care ne-am fi asteptat cu totii...
Distribuie pe Facebook

Dezvoltat de constructorul britanic in colaborare cu casa pariziana de moda colette, noul Aston Martin Cygnet colette reprezinta compromisul perfect pentru cei care isi doresc un autoturism mic, de oras, dar in acelasi timp exclusivist. Mai exact, creatia francezo-britanica promite sa se remarce inca de la prima aparitie printr-un aspect exterior unic, ce combina nuantele de argintiu si albastru pentru un rezultat de neuitat. De asemenea, colaborarea dintre cei doi mari colosi - unul din lumea auto, celalalt din lumea modei, si-a lasat amprenta si la nivelul jantelor, in timp ce logo-urile specifice nu lipsesc din pachet.

Aston Martin lanseaza noul Cygnet colette

Si lista cu imbunatatiri nu se opreste aici. Viitorii pasageri se vor bucura la interior de prezenta unui interior exclusivist, ce foloseste nu mai putin de trei culori - negru, maroniu si acelasi albastru prezent si la exterior. Mai mult de atat, accentele de aluminiu adauga o doza extra de eleganta, in timp ce insertiile de alcantara prezente la nivelul parasolarelor completeaza cu succes lista cu imbunatatiri. In plus, in cazul in care ai de gand sa iei patru pasageri la bord, ocupantii locurilor din spate se vor bucura de o pereche de pernute realizate manual.

Aston Martin lanseaza noul Cygnet colette

In ceea ce priveste pretul, noul Aston Martin Cygnet colette poate fi al tau pentru un pret ce porneste de la 39.995 lire sterline. Primele exemplare vor ajunge la clienti la sfarsitul acestui an.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Aston Martin Cygnet colette
mai multe