Aston Martin prezinta cel mai frumos Vanquish S Volante de pana acum

Aston Martin prezinta cel mai frumos Vanquish S Volante de pana acum
  • Aston Martin a lansat Vanquish S Volante
  • Decapotabila propune mai multe accesorii aerodinamice din carbon
  • Este propulsata de acelasi motor V12 aspirat natural ca si versiunea coupe
Distribuie pe Facebook

Englezii de la Aston Martin tocmai au lansat versiunea decapotabila a Vanquish-ului S. Masina a primit mai multe accesorii aerodinamice din carbon si este propulsata in continuare de motorul V12 aspirat de pe Vanquish S.

La cateva luni de la prezentarea oficiala a noului Vanquish S, Aston Martin revine in lumina reflectoarelor cu una dintre cele mai frumoase decapotabile ale anului. Masina este bazata pe cea mai recenta sportiva a britanicilor, si a fost denumita respectand traditia, Volante.

Aston Martin Vanquish S Volante

Pe langa plafonul retractabil, Vanquish S Volante propune mai multe accesorii aerodinamice din fibra de carbon precum un splitter fata, praguri, un diffuser spate, dar si un sistem de evacuare imbunatatit, cu 4 iesiri.

Aston Martin Vanquish S Volante

Suspensia a fost si ea recalibrata, in timp ce sub capota regasim acelasi propulsor V12 aspirat natural ca si pe versiunea standard a lui Vanquish S. Unitatea de 5.9 litri dezvolta 594 de cai putere la 7.000 de rotatii pe minut, si un cuplu total de 630 Nm la 5.500 rpm. La fel ca si in cazul coupe-ului, toata puterea este transmisa puntii spate prin intermediul unei cutii de viteze automate Touchtronic III cu 8 rapoarte.

Aston Martin Vanquish S Volante

Cifrele pentru acceleratia de la 0 la 100 de km/h nu au fost date publicitatii, insa avand in vedere ca Vanquish S parcurge clasicul interval in 3.5 secunde, Volante-ul ar trebui sa atinga 100 de km/h tot cam pe acolo, probabil cu 0.1 sau 0.2 secunde mai mult.

Aston Martin Vanquish S Volante

Odata cu prezentarea oficiala au fost facute publice si preturile, insa deocamdata numai pentru piata nord-americana. Peste ocean, noul Aston Martin Vanquish S Volante are un pret de pornire de 315.775 de dolari, cu 18.000 de dolari mai mult decat varianta coupe.

Distribuie pe Facebook
mai multe