Atacul felinei: Noul Jaguar F-Type R Coupe cucereste Los Angeles-ul!

Atacul felinei: Noul Jaguar F-Type R Coupe cucereste Los Angeles-ul!
  • Jaguar dezvaluie noul F-Type Coupe
  • Modelul ofera trei motorizari pe benzina
  • Preturile pornesc de la 51.235 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Faptul ca Jaguar urma sa prezinte in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles noul F-Type Coupe nu mai reprezenta nici un secret pentru nimeni. De o buna perioada de timp. Marea surpriza insa abia acum urma.

Spre deosebire de versiunea Roadster, noul Jaguar F-Type Coupe va fi disponibil la vanzare si intr-o versiune de inalta performanta. O versiune de inalta performanta R, care ascunde sub musculoasa sa capota un propulsor V8 supraalimentat de cinci litri, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 550 cai putere si 680 Newton-Metri. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in cazul de fata in numai 4.2 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata electronic la 300 de kilometri.

Jaguar F-Type CoupeJaguar F-Type Coupe

Jaguar F-Type Coupe

In afara acestei motorizari, noul Jaguar F-Type Coupe mai poate fi echipat si cu doua dintre unitatile ce propulseaza versiunea Roadster. Mai exact, pe langa V8-ul prezentat ceva mai sus, viitorii cumparatori vor mai avea la dispozitie si doua V6-uri de trei litri care, multumita supraalimentarii din dotare, ofera fie 340, fie 380 cai putere. In functie de varianta aleasa, primii 100 km/h vin dupa 5.3, respectiv 4.9 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata electronic fie la 260, fie la 275 kilometri pe ora.

Jaguar F-Type CoupeJaguar F-Type Coupe

Jaguar F-Type Coupe

In ceea ce priveste aspectul vizual, noul Jaguar F-Type Coupe se remarca in mare masura prin acelasi aspect sportiv si incitant precum cel al versiunii Roadster, care abunda in linii fluide si forme aerodinamice. Astfel, pe lista cu atractii principale urmeaza sa regasim o grila frontala cu design oval, faruri alungite echipate cu tehnologia LED, spoiler fata inzestrat cu splitter central si prize de aer duble. Nu vor trece neobservate, de asemenea, nici difuzorul de aer de dimensiuni generoase sau stopurile inguste regasite la nivelul partii posterioare, in timp ce soft top-ul a fost inlocuit cu un acoperis fix ce adopta o silueta similara unui shooting brake.

Jaguar F-Type Coupe

Jaguar F-Type CoupeJaguar F-Type Coupe

Noul Jaguar F-Type Coupe are un pret de pornire in Marea Britanie de 51.235 lire sterline.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze Jaguar F-Type Coupe
mai multe