Au asteptat zeci de ani ca sa lanseze aceste masini, insa acum le poate cumpara orisicine. Trei modele pe care acesti producatori le vand pentru prima data in istoria lor

Au asteptat zeci de ani ca sa lanseze aceste masini, insa acum le poate cumpara orisicine. Trei modele pe care acesti producatori le vand pentru prima data in istoria lor
Au asteptat zeci de ani ca sa lanseze aceste masini, insa acum le poate cumpara orisicine. Trei modele pe care acesti producatori le vand pentru prima data in istoria lor.
Distribuie pe Facebook

Dacia Duster TCe 130

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de noua saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui noiembrie, cea de-a treia generatie a celebrului Duster isi va intampina cumparatorii - odata ajunsa in showroomuri, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni pe care Dacia le va oferi clientilor se va regasi - pentru prima data in istoria companiei, si o varianta TCe 130 insotita de un motor in trei cilindri, cu capacitatea de 1.199 de centimetri cubi si sistem mild-hybrid la 48 de volti pentru un plus de performanta, respectiv o doza extra de eficienta.

Aceeasi Dacia Duster III se va mai putea lauda, printre altele, si cu un set de jante pe 18 inch, cu o pereche de display-uri color, unul de sapte inch, pentru instrumentele de bord digitale si configurabile, altul de 10.1 inch - pentru sistemul multimedia, cu o instalatie audio 3D de la Arkamys, incarcare wireless a telefonului mobil etc.

Smart #3

Dezvelit intregii planete acum aproape un an, inca de la sfarsitul primaverii trecute, primul Smart #3 din istorie ia forma unui SUV cu alura de Coupe si - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, un sistem de propulsie pur electric, cu pana la 428 de cai putere in echipare. Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in 3.7 secunde, valoare demna de un supercar de la Ferrari ori Lamborghini.

Numarul de magie continua cu o larga varietate de dotari high-tech, precum faruri cu matrice de LEDuri, scaune actionate electric - cu functii de incalzire si ventilatie, afisaj pe parbriz, instalatie audio semnata de specialistii de la Beats s.a.m.d.

Mercedes CLE

Anuntat oficial in urma cu mai bine de jumatate de an - inca din prima parte a verii lui 2023, noul CLE are ca scop principal sa faca uitata perechea compusa din C si E-Class Coupe. In incercarea de a duce la final misiunea primita, Mercedesul cu pricina este acompaniat, de asemenea, si de un set de jante cu diametrul de 20 de inch, de avansatele faruri Digital Light - in versiunea cu functie de proiectie, ceasuri de bord digitale si configurabile, scaune actionate electric, cu incalzire, ventilatie, masaj, un sistem de navigatie cu realitate augmentata, o instalatie audio de la Burmester.

Acelasi Mercedes CLE se va mai putea lauda - dupa cate se precizeaza in cadrul unui comunicat de presa, si cu afisaj pe parbriz, suspensie ajustabila, directie integrala, documentul mentionat anterior facand referire si la o gama de motorizari formata din multiple unitati electrificate, livrate alaturi de pana la 472 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2024