Au fost anuntate preturile noii Octavia 4. Cat costa masina cehilor de la Skoda

Au fost anuntate preturile noii Octavia 4. Cat costa masina cehilor de la Skoda
  • Noua Skoda Octavia 4 porneste in Germania de la 28.060 de euro
  • Oferta initiala este limitata momentan la varianta Combi
  • Gama de motorizari propune in prezent doar trei propulsoare
Distribuie pe Facebook

In Germania, cel putin, cumparatorii au de scos din buzunare un minimum de 28.060 de euro.

Dezvelita oficial la finele anului trecut, noua Skoda Octavia 4 se vinde pe piata din Germania la preturi incepand de la putin peste 28.000 de euro. Important de mentionat, oferta initiala este limitata la o singura varianta de caroserie, primii clienti putand opta exclusiv pentru modelul Combi.

Un numar redus de optiuni caracterizeaza inclusiv gama de motorizari disponibila la momentul de fata, astfel ca batalia actuala se da intre un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri si puterea maxima de 150 de cai si un 2.0 TDI cu 115 sau, inca o data, 150 CP sub capota.

Cu exceptia cazului in care cumparatorul nu opteaza cumva pentru versiunea diesel de doi litri si 150 de cai putere, livrarea valorilor maxime catre roti se face prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte. Altfel, echiparea standard va cuprinde si o transmisie automata cu dublu ambreiaj.

Ramanem, pentru o clipa, la lista dotarilor oferite fara costuri suplimentare si precizam ca aceasta continua cu urmatoarele: jante din aliaj pe 16 inch, lumini de zi cu tehnologie LED, volan multifunctional imbracat in piele, pilot automat cu limitator de viteza, senzori de parcare spate.

Optional, clientii au la dispozitie camera pentru marsarier, vopsea metalizata, incaltari de dimensiuni superioare, trapa panoramica cu actionare electrica si chiar tapiterie realizata partial din piele. In plus costa, de asemenea, si sistemul audio de la Canton sau incarcarea wireless a telefonului mobil.

Skoda Octavia 4 - Primele poze

Skoda Octavia 4 - Primele poze

Skoda Octavia 4 - Primele poze

Skoda Octavia 4 - Primele poze

Skoda Octavia 4 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (104) Poze Skoda Octavia 4 - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2020