Volkswagen a ieftinit deja noul Golf 8. Cat costa acum cea mai asteptata masina a anului

Volkswagen a ieftinit deja noul Golf 8. Cat costa acum cea mai asteptata masina a anului
  • Volkswagen a ieftinit deja noul Golf 8
  • Cel mai accesibil model porneste acum in Germania de la 26.460 de euro
  • Pachetul de baza include un motor 1.5 TSI cu 130 CP
Distribuie pe Facebook

Inceputul de an vine cu o modificare extrem de interesanta in lista de preturi a noului Volkswagen Golf 8. Pe piata din Germania, cea de-a opta generatie a legendarului hatchback se vinde acum pentru sume incepand de la 26.460 de euro.

La mai putin de o luna si jumatate de la startul vanzarilor, cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf primeste o (prima) reducere de pret. Altfel spus, clientii hatchback-ului dezvelit in octombrie 2019 vor avea acum de achitat pentru un exemplar, in Germania, o suma minima de 26.460 de euro.

Meniul de baza debuteaza cu un benzinar turbo de 1.5 litri si 130 de cai putere, caruia i se alatura o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata. Formula suficienta pentru a "genera" o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 9.2 secunde.

Totodata, cel mai ieftin Volkswagen Golf 8 se mai poate "lauda" si cu o viteza maxima de 214 km/h, plus un consum mediu de 5.3 litri la 100 de kilometri. Emisiile de dioxid de carbon se pozitioneaza, in schimb, in jurul valorii de 121 de grame per km, potrivit informatiilor regasite pe site-ul oficial al companiei.

Referitor la dotarea standard, nivelul de echipare Life ramane in continuare singura optiune disponibila. Drept urmare, blocurile optice cu tehnologie LED, jantele din aliaj pe 16 inch, dar si climatizarea cu reglare automata a temperaturi sunt oferite fara costuri suplimentare.

Situatia se repeta in cazul celebrelor instrumente de bord digitale, dar si a sistemului de iluminare ambientala cu zece nuante, de exemplu. In pretul de 26.460 de euro mai sunt incluse si asistentul pentru mentinerea benzii de rulare sau franarea autonoma de urgenta cu detectare a pietonilor si biciclistilor.

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Volkswage Golf 8 - Start vanzari
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Ianuarie 2020