Au fost confirmate primele dotari optionale. Clientii vor putea opta pentru masaj in scaune si climatizare cu 5 zone

Au fost confirmate primele dotari optionale. Clientii vor putea opta pentru masaj in scaune si climatizare cu 5 zone
  • Au fost confirmate primele dotari optionale ale noului BMW X7
  • SUV-ul bavarez ofera masaj in scaune si climatizare cu 5 zone
  • Clientii vor putea opta inclusiv pentru diferential M Sport
Distribuie pe Facebook

Mai multe documente oficiale cu privire la dotarile primului BMW X7 din istorie au scapat pe internet in cursul acestei dimineti. Printre materialele cu pricina s-a strecuta si fisa tehnica a versiunii xDrive50i, care va ascunde sub capota un motor V8 de 4.4 bi-turbo.

La numai o zi dupa ce bavarezii de la BMW au anuntat producerea primelor examplare de preserie ale noului X7, pe internet au aparut mai multe documente oficiale care scot la iveala cateva dintre dotarile oferite de viitorul concurent al modelelor Mercedes GLS si Bentley Bentayga.

Printre cele mai interesante se numara diferentialul M Sport, care i-a facut pe multi sa speculeze cu privire la posibilitatea ca SUV-ul companiei din Munchen sa imprumute sistemul de tractiune integrala al proaspat lansatului M5 xDrive, dar si climatizarea cu reglare a temperaturii pe cinci zone.

Totodata, clientii primului X7 din istoria BMW vor mai putea opta si pentru jante din aliaj de 22 inch, pentru scaune fata cu ventilatie si masaj, plus afisaj pe parbriz, un sistem de vedere pe timp de noapte cu functie de recunoastere a obiectelor, directie integrala sau servicii de concierge.

Exceptand lista cu echipamente optionale, printre documentele oficiale ajunse pe internet in cursul acestei dimineti se mai numara si un material care confirma ca viitorul concurent al modelelor Mercedes GLS si Bentley Bentayga va fi disponibil la vanzare inclusiv intr-o versiune xDrive50i.

Comandat in varianta respectiva de motorizare, noul BMW X7 primeste in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri in V, doua turbine si capacitatea de 4.4 litri, care dezvolta o putere maxima de 445 CP - cu doar 4 CP mai putin decat principalul sau rival, germanul GLS 550.

Dezvelit sub forma de concept chiar in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto organizat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, viitorul concurent al modelelor Mercedes GLS si Bentley Bentayga va ajunge in showroom-urile companiei din Munchen. inainte de sfarsitul lui 2018.

BMW X7 - Dotari

BMW X7 - Dotari

BMW X7 - Dotari

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Decembrie 2017