Audi a cedat in fata criticilor. Ce se intampla cu noul A8

Audi a cedat in fata criticilor. Ce se intampla cu noul A8
  • Audi anunta un pachet sport pentru exteriorul noului A8
  • Interiorul primeste scaune cu suport lateral marit si logo-ul S
  • Cele doua optiuni sunt disponibile de la sfarsitul lui ianuarie
Distribuie pe Facebook

Lansata la inceputul acestei veri, cea de-a patra generatie a modelului Audi A8 a fost aspru criticata din pricina design-ului prea banal la nivel de exterior.

Impinsi de la spate de criticile care au luat cu asalt internetul, designerii Audi au pus la punct primul pachet sport pentru exteriorul celei de-a patra generatii a modelului A8.

Disponibil la vanzare incepand cu sfarsitul lunii ianuarie, in schimbul unei sume de 1.950 euro, tratamentul cu pricina cuprinde o serie de modificari subtile la nivelul spoilerului fata, plus praguri laterale proeminente.

Apoi, chiar daca imaginile care sa ateste aceasta afirmatie lipsesc cu desavarsire la momentul de fata, compania germana anunta ca si spoilerul spate a trecut printr-o usoara restilizare.

Tot incepand cu sfarsitul lunii ianuarie, cea de-a patra generatie a modelului Audi A8 va mai primi si o noua optiune la nivelul paletei de culori exterioare, botezata de specialistii departamentului de marketing gri Daytona.

Vestile bune nu se opresc insa aici, oficialii producatorului de automobile din Ingolstadt anuntand inclusiv o pereche de scaune sport cu logo-ul S si cusaturi sub forma de carouri.

Spre deosebire de pachetul exterior, oferit exclusiv pe lista cu optionale a versiunii 50 TDI, dotarea interioara anterior mentionata poate fi bifata de clientii ambelor varianta de motorizare, respectiv caroserie pentru 4.520 euro.

Cea de-a patra generatie a modelului Audi A8 porneste in Romania de la 92.588 euro si se vinde alaturi de doua unitati V6 cu capacitatea de 3.0 litri: un TDI de 285 CP si un TFSI de 340 CP.

Pentru caroseria cu ampatament marit, compania germana percepe o suma cu aproximativ 5.000 euro mai mare, astfel ca viitorii cumparatori ai automobilului de lux din Ingolstadt vor avea de achitat un minimum de 97.586 euro.

Audi A8 - Pachet sport

Audi A8 - Pachet sport

Audi A8 - Pachet sport

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2017