Audi a gasit ac de cojocul noului Mercedes C-Class. Germanii au lansat o versiune imbunatatita a modelului A4

Audi a gasit ac de cojocul noului Mercedes C-Class. Germanii au lansat o versiune imbunatatita a modelului A4
  • Audi lanseaza o versiune imbunatatita a modelului A4
  • Varianta 2019 a germanului are spoilere diferite
  • Noul A4 Facelift ofera inclusiv un pachet S line competition
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu au trecut nici macar trei ani de la prima ei aparitie in fata publicului larg, cea mai recenta generatie a modelului Audi A4 se poate lauda deja cu o versiune imbunatatita.

Sfarsitul lunii iunie vine cu vesti nu tocmai bune pentru germanii de la Mercedes: modelul C-Class nu mai este singurul nume din clasa medie cu o varianta imbunatatita scoasa de curand.

Audi a optat pentru o strategie similara in cazul actualului A4 si a venit astazi cu un facelift pentru automobilul care mai concureaza, printre altele, si cu BMW Seria 3 ori Volvo S60 - reinnoit la randul sau.

Comparativ cu originalul B9, prezentat in fata publicului larg acum circa doi ani si jumatate, versiunea 2019 a modelului de clasa medie din Ingolstadt aduce mici modificari la nivel de spoilere.

Noul Audi A4 Facelift

Noul Audi A4 Facelift

De altfel, noul Audi A4 Facelift ofera in premiera un pachet estetic S line competition, care se traduce inclusiv printr-o nuanta Turbo Blue, eleron de RS4 ori accente interioare din fibra de carbon.

Varianta imbunatatita a modelului de clasa medie din Ingolstadt va fi disponibil in continuare si intr-o versiune S line, caracterizata de o grila frontala cu aspect 3D si tips-uri trapezoidale.

Judecand dupa lipsa informatiilor in acest sens, noul Audi A4 Facelift nu aduce... nimic nou la nivel de motorizari, astfel ca viitorii clienti vor avea la dispozitie si de-aceasta data puteri de pana la 450 CP.

In incheiere aflam ca varianta 2019 a modelului de clasa medie din Ingolstadt va fi comercializata incepand cu cel de-al treilea trimestru al anului 2018, la un pret momentan necunoscut.

Tocmai de aceea tinem sa precizam ca actualul Audi A4 porneste in Romania de la 32.840 de euro, pret in schimbul careia cumparatorii primesc un propulsor 1.4 TSI de 150 CP cuplat la o cutie manuala.

Noul Audi A4 Facelift

Noul Audi A4 Facelift

Noul Audi A4 Facelift

Noul Audi A4 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Noul Audi A4 Facelift
mai multe