Volvo S60, suedezul care te face sa uiti de masinile germane. Are un design de milioane si 415 CP sub capota

Volvo S60, suedezul care te face sa uiti de masinile germane. Are un design de milioane si 415 CP sub capota
  • Volvo prezinta oficial noul S60
  • Automobilul suedez concureaza cu A4, Seria 3 si C-Class
  • Gama de motorizari ofera pana la 415 CP
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru fanii automobilelor suedeze. Volvo a pus intr-un final capat asteptarii si a publicat la mijlocul acestei saptamani primele fotografii oficiale ale noului S60.

Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Audi A4, BMW Seria 3 sau Mercedes C-Class, modelul companiei din Goteborg imprumuta design-ul versiunii V60, ceea ce inseamna ca avem de-a face in cazul de fata cu unul dintre cele mai atragatoare sedanuri de clasa medie din lume.

Lista cu atractii principale include blocuri optice cu lumini de zi stilizate sub forma ciocanului lui Thor - practic un laitmotiv al automobilelor Volvo din ziua de astazi, o grila supradimensionata a radiatorului, dar si un set de aripi extrem de bine conturate, mai ales in partea posterioara a caroseriei.

Noul Volvo S60

Noul Volvo S60

In ceea ce priveste departamentul interior, noul V60 vine in aceeasi binecunoscuta configuratie cu doua display-uri color si foarte putine butoane fizice, marea majoritatea a comenzilor fiind preluata de catre ecranul tactil din bord, similar unei tablete, ce insoteste sistemul de infotainment Sensus.

Sub capota, Volvo s-a tinut de promisiunea facuta anterior si a lansat modelul care concureaza impotriva unor nume precum Audi A4, BMW Seria 3 sau Mercedes C-Class fara motorizari diesel, locul acestora fiind luat de propulsii hibrid, capabile sa dezvolte pana la 415 CP in variantele Polestar.

De altfel, clientii automobilului de clasa medie din Goteborg vor putea opta si pentru deja familiarele unitati pe benzina T5 si T6, ale caror specificatii raman pentru moment un mare mister - cu toate ca nu ar fi de mirare sa vedem aceleasi cifre si numere ca la V60, oferit in Romania de la 39.655 euro.

Fiind un Volvo, noul S60 nu dezamageste nici la capitolul siguranta si tehnologie, acolo unde punctul forte il reprezinta sistemul Pilot Assist, care ii permite sedanului suedez sa accelereze, franeze si chiar sa vireze de unul singur pe drumurile cu marcaje vizibile, pana la viteze de 130 km/h.

Noul Volvo S60

Noul Volvo S60

Noul Volvo S60

Noul Volvo S60

Noul Volvo S60

Noul Volvo S60

Noul Volvo S60

Noul Volvo S60

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (161) Poze Noul Volvo S60
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2018