Audi a lansat masina asteptata de toata lumea, dar nu o va vinde decat in America

Audi a lansat masina asteptata de toata lumea, dar nu o va vinde decat in America
  • Audi prezinta versiunea americana a noului S7
  • Modelul german ofera peste Ocean un V6 pe benzina
  • Propulsorul de 2.9 litri dezvolta 444 de CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata de o motorizare V6 de 2.9 litri si 444 de cai putere, capabila sa rezolve ecuatia 0 - 96 km/h in doar patru secunde si jumatate.

Anuntata acum mai bine de trei luni, chiar la mijlocul lui aprilie, cea de-a doua generatie a modelului Audi S7 a fost lansata zilele acestea si pe piata din SUA.

Spre deosebire insa de versiunea europeana (foto), care vine sub capota cu un motor V6 diesel, automobilul destinat clientilor de peste Ocean arunca in lupta un propulsor din familia TFSI.

Este vorba, mai precis, despre un benzinar care ofera la randul lui o configuratie cu sase cilindri in V, dar cu doua turbine si o capacitate de "numai" 2.9 litri.

Fisa tehnica a noului Audi S7 (in varianta americana) continua cu un compresor electric pentru zero lag, plus o putere maxima de 444 de cai si un cuplu motor care se ridica la 600 Nm.

Daca mai era nevoie de precizat, din meniu nu lipsesc nici cutia automata cu opt rapoarte si convertizor sau celebrul sistem de tractiune integrala quattro.

Toate aceste elemente, odate puse cap la cap, ii permit automobilului comercializat peste Ocean sa sprinteze de la 0 la 96 de kilometri pe ora intr-un timp de patru secunde si jumatate.

Pentru amatorii de viraje, cea de-a doua generatie a modelului Audi S7 vine cu o suspensie pe aer in standard, in timp ce directia integrala este doar optionala.

Contracost mai sunt oferite, de asemenea, si diferentialul pentru puntea spate, farurile cu tehnologie Laser ori evacuarea sport si etrierele finisate intr-o nuanta contrastanta de rosu.

Finalul acestui material ne aduce fata in fata cu lista de preturi de vanzare, care debuteaza cu suma de 83.900 de dolari - specifica nivelului de echipare Prestige.

Audi S6 si S7

Audi S6 si S7

Audi S6 si S7

Audi S6 si S7

Audi S6 si S7

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2019