Audi a publicat acum toate informatiile. Noul S8 are 38 de sisteme de asistenta, 12 senzori cu ultrasunete, 6 camere video si 5 radare

Audi a publicat acum toate informatiile. Noul S8 are 38 de sisteme de asistenta, 12 senzori cu ultrasunete, 6 camere video si 5 radare
  • Motor V8 cu 571 de cai putere
  • Suspensia activa predictiva
  • Poate fi echipat cu 38 de sisteme de asistenta
Distribuie pe Facebook

In urma cu cateva luni, Audi publicat primele imagini si informatii referitoare la noul S8. Acum a venit momentul ca producatorul din Ingolstadt sa vina cu completari dar si cu o galerie foto generoasa.

Audi A8 este o limuzina care pune luxul si rafinamentul inainte de orice. Clientii care vor insa si putina sportivitate pe langa au la dispozitie versiunea S8 despre care Audi a publicat primele informatii in vara acestui an. Odata cu ele au fost publicate si primele imagini.

Audi S8

Deloc surprinzator, din punct de vedere al design-ului noul S8 vine cu un pachet estetic sportiv, cu jante supradimensionate si patru terminatii pentru sistemul de evacuare. La interior troneaza pielea si ornamentele metalice si din fibra de carbon.

Constructorul german de automobile a publicat acum o serie de detalii tehnice, pentru a le da de inteles clientilor ca S8 este pregatit pentru lupta cu rivalii din gama.

Audi S8

Asadar, motorul V8 de 4.0 litri biturbo dezvolta 571 de cai putere la 6.000 de rotatii pe minut si 800 Nm cuplu intre 2.000 si 4.500 rpm, puterea fiind livrata ambelor punti prin intermediul unei transmisii automate cu 8 trepte. Pentru un comportament dinamic, inginerii Audi au dotat limuzina cu un diferential sport.

Audi S8

Performantele sunt impresionante pentru o limuzina care cantareste 2.230 de kilograme. Suta de kilometri pe ora este atinsa in 3.8 secunde iar viteza maxima este limitata electronic la 250 de km/h, ca urmare a acordului dintre cei mai mari producatori auto germani.

Audi S8

Chiar daca este un lup in blana de oaie, noul S8 vine echipat cu un sistem mild-hybrid la 48V. Consumul mediu mixt este de 11.3 litri/100 de km, cu 0.8 litri/100 de km mai mic decat al unui S8 similar din punct de vedere al performantelor, dar fara aceasta tehnologie mild-hybrid.

Audi S8

Din oferta limuzinei germane nu lipseste directia integrala iar pentru un confort sporit suspensia activa predictiva. Pe scurt, aceasta din urma foloseste camere video pentru a "citi" drumul si ajusteaza setarile in consecinta, astfel incat pasagerii sa nu simta gropile sau denivelarile din sosea.

Noul Audi S8 poate fi echipat cu numai putin de 38 de sisteme de asistenta si siguranta iar in versiune full are 5 senzori radar, sase camere video, 12 senzori cu ultrasunete si un scanner cu laser.

In Germania, noua limuzina cu valente sportive de la Audi costa cel putin 140.000 de euro.

Audi S8

Audi S8

Audi S8

Audi S8

Audi S8

Audi S8

Audi S8

Audi S8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (92) Poze Audi S8
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Noiembrie 2019