Audi a publicat deja preturile noului A3 Sportback. Cat costa in Romania

Audi a publicat deja preturile noului A3 Sportback. Cat costa in Romania
  • Noul Audi A3 Sportback porneste in Romania de la 28.070 de euro
  • Modelul de baza ofera un benzinar turbo de 1.5 litri si 150 CP
  • Pachetul standard cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale
Distribuie pe Facebook

In configuratia de baza, modelul care concureaza cu Mercedes A-Class combina un benzinar turbo de 1.5 litri si 150 de cai putere cu o transmisie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Desi a debutat oficial in urma cu doar cateva zile, noul Audi A3 Sportback se poate "lauda" deja cu un pret de vanzare. Pe piata din Romania, modelul ce concureaza cu Mercedes A-Class porneste de la putin peste 28.000 de euro, iar versiunea de baza dispune de un benzinar turbo de 1.5 litri si 150 de cai putere.

Meniul disponibil continua cu un benzinar diesel de doi litri si 116 CP, comercializat in schimbul unei sume minime de 28.149 de euro, acelasi propulsor TDI putand fi comandat inclusiv intr-o varianta cu 150 CP, care pleaca de la 31.791 de euro.

Acum, daca vine vorba despre lista cu dotari standard, ei bine... cel mai ieftin Audi A3 Sportback de ultima generatie anunta inca de la bun inceput o cutie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata. Nu costa insa nimic in plus nici jantele din aliaj pe 16 inch, dar nici blocurile optice cu tehnologie LED, de exemplu.

Conform configuratorului oficial, versiunea de baza a modelului ce concureaza cu Mercedes A-Class mai ofera, tot fara costuri suplimentare, si tapiterie din material textil, ceasuri de bord digitale ori instalatie de climatizare cu filtru de particule.

Pilotul automat adaptiv, vopseaua automata si afisajul pe parbriz se regaseste printre numeroasele optionale puse la "bataie" de noul Audi A3 Sportback. Lista respectiva continua cu o functie de incalzire pentru scaunele fata, suspensie sport, camera video la 360 de grade, trapa panoramica actionata electric s.a.m.d.

Audi A3 Sportback - Start vanzari

Audi A3 Sportback - Start vanzari

Audi A3 Sportback - Start vanzari

Audi A3 Sportback - Start vanzari

Audi A3 Sportback - Start vanzari

Sursa Foto: Auditography

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi A3 Sportback - Start vanzari
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Martie 2020