Audi a publicat preturile noului Q8. Uite cat trebuie sa platesti pentru rivalul lui BMW X6

Audi a publicat preturile noului Q8. Uite cat trebuie sa platesti pentru rivalul lui BMW X6
  • Noul Audi Q8 porneste in Germania de la 76.300 euro
  • Concurentul lui BMW X6 ofera o singura motorizare
  • Farurile LED, cutia automata si sistemul quattro sunt standard
Distribuie pe Facebook

Clientii au la dispozitie o singura varianta de motorizare, care combina celebra unitate V6 TDI cu o cutie automata si sistemul de tractiune integrala quattro.

Anuntat cu surle si trambite la inceputul lunii trecute, primul SUV coupe din istoria companiei Audi are de astazi si un pret de vanzare. Pe piata din Germania, principalul concurent al modelelor BMW X6 si Mercedes GLE Coupe este comercializat in schimbul unei sume de 76.300 euro.

Dupa cum precizam inca de la inceputul acestui material, noul Q8 este disponibil la momentul de fata doar intr-o singura varianta de motorizare, care combina celebra unitate V6 TDI cu o cutie automata si sistemul de tractiune integrala quattro. Conform informatiilor oficiale, versiunea 50 TDI tiptronic pune la bataie o putere maxima de 286 CP, plus un sprint de la 0 la 100 km/h in 6.3 secunde.

In acelasi timp, primul SUV coupe din istoria companiei Audi mai promite si o viteza de top de 245 km/h, pe cand consumul mediu de carburant variaza intre 6.6 si 6.8 litri la 100 kilometri. De cealalta parte, emisiile de dioxid de carbon se ridica la valoarea de 179 grame per km, potrivit germanilor.

Comercializat in schimbul unei sume de 76.300 euro, principalul concurent al modelelor BMW X6 si Mercedes GLE Coupe se bucura in standard de blocuri optice cu tehnologie LED, tapiterie din piele si jante pe 19 inch. Fara costuri suplimentare sunt oferite, de altfel, si scaunele fata cu reglare electrica, plus functie de incalzire, iluminarea ambientala, dar si instrumentele de bord digitale.

Totodata, noul Q8 continua trendul pornit de limuzina A8 si mizeaza pe doua display-uri tactile la nivelul consolei centrale, dintre care unul destinat sistemului de infotainment MMI, iar celalalt folosit pentru controlul functiilor caracteristice instalatiei de climatizare, cu reglare a temperaturii pe doua zone.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2018