Audi A8 Facelift: Primele imagini si informatii oficiale!

Audi A8 Facelift: Primele imagini si informatii oficiale!
  • Noul Audi A8 Facelift debuteaza la Frankfurt Motor Show 2013
  • Principala noutate consta in aparitia tehnologiei Matrix LED
  • Gama de motorizari se poate lauda si ea cu mici imbunatatiri
Distribuie pe Facebook

Desi au trecut numai trei ani de la introducerea sa pe piata, actuala generatie a limuzinei Audi A8 primeste deja un prim facelift din partea constructorului german din Ingolstadt.

Asteptata sa debuteze in premiera mondiala chiar la inceputul lunii viitoare, atunci cand ia startul editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt, versiunea imbunatatita a limuzinei Audi A8 se remarca printr-o evolutie subtila la nivel vizual, principalele modificari operate de constructorul german din Ingolstadt constand in design-ul revizuit al spoilerelor fata si spate. De asemenea, cu mici schimbari avem de-a face si atunci cand vine vorba de aspectul blocurilor optice, principala noutate regasita aici constand insa in aparitia tehnologiei Matrix LED.

Audi A8 / S8 Facelift

In ceea ce priveste interiorul sau, noul Audi A8 Facelift se poate lauda in special cu noi ornamente, respectiv noi nuante pentru tapiterie, constructorul german din Ingolstadt operand cateva imbunatatiri si la nivelul sistemului infotainment & multimedia MMI. In rest, lista cu dotari disponibile este la fel de generoasa ca pana acum, clientii cu dare de mana avand la dispozitie numeroase elemente sinonime cu luxul suprem, precum scaune fata cu functie de ventilare si masaj, scaune spate individuale, consola ce se intinde de-a lungul intregului cockpit, frigider si asa mai departe.

Audi A8 / S8 Facelift

Referitor la gama de motorizari, versiunea imbunatatita a limuzinei Audi A8 va putea fi echipata cu patru motorizari diferite, dintre care doua pe benzina - un 3.0 TFSI de 310 CP, respectiv un V8 twin-turbo de patru litri si 435 CP, si doua pe motorina - un 3.0 TDI ce ofera 258 CP, respectiv un 4.2 TDI capabil sa ofere celui aflat la volan nu mai putin de 385 cai putere si 850 Newton-Metri. In plus, viitorii cumparatori vor putea opta si pentru un model hibrid, ce combina un 2.0 TFSI si un motor electric pentru un total de 245 cai putere si 480 Newton-Metri.

Audi A8 / S8 Facelift

Iar asta-i doar inceputul. Asemeni variantei initiale, noul Audi A8 Facelift poate fi comandat si impreuna cu o motorizare W12 de 6.3 litri si 500 cai putere, ce are nevoie de doar 11.7 litri pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri. Pentru cei care viseaza insa la performanta absoluta, versiunea imbunatatita a limuzinei Audi A8 poate fi achizitionata si sub forma unui model S8, ce ascunde sub capota un V8 twin-turbo de patru litri si 520 cai putere, valoare arhisuficienta pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in numai 4.2 secunde.

Audi A8 / S8 Facelift

Noul Audi A8 Facelift va ajunge in showroom-urile constructorului german din Ingolstadt incepand cu luna noiembrie a acestui an, la un pret de pornire de 74.500 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze Audi A8 / S8 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 August 2013