Audi dezvaluie noul RS4 Avant Nogaro. Modelul omagiaza iconicul Avant RS2

Audi dezvaluie noul RS4 Avant Nogaro. Modelul omagiaza iconicul Avant RS2
  • Audi a dezvaluit astazi primele fotografii ale noului RS4 Avant Nogaro
  • Automobilul celebreaza cea de-a 20-a aniversare a iconicului Avant RS2
  • Debutul public va avea loc luna viitoare, cu ocazia Salonului de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Nici mai mult, nici mai putin de doua decenii. Atat a trecut de la lansarea pe piata a iconicului Avant RS2, un motiv numai bun pentru ca germanii de la Audi sa-i aduca un omagiu legendarului sau automobil.

Urmand a debuta in premiera mondiala chiar la inceputul lunii viitoare, odata cu startul celei de-a 84-a editii a Salonului Auto de la Geneva, noul Audi RS4 Avant Nogaro celebreaza cu stil si performanta cei 20 de ani de la lansarea legendarului Avant RS2, editia speciala a automobilului din Ingolstadt bucurandu-se de aceeasi nuanta unica de albastru, denumita Nogaro, precum modelul original.

Audi RS 4 Avant Nogaro

De asemenea, tot la nivel de exterior, noua editia speciala Audi RS4 Avant Nogaro se mai poate lauda si cu accente de negru la nivelul partii frontale, respectiv geamurilor laterale, lista cu atractii principale continuand cu jantele din aliaj pe 20 inci, incaltate cu pneuri in dimensiunea 265/30 si accesorizate cu etriere finisate intr-un rosu contrastant.

In ceea ce priveste aspectul interior, combinatia de piele neagra si alcantara albastra, plus ornamentele realizate din fibra de carbon reprezinta de departe cele mai interesante detalii vizuale. Asa cum era insa de asteptat, din meniu nu lipsesc nici placutele cu numele acestei editii limitate, producatorul de automobile din Ingolstadt asigurandu-se astfel ca nu vei uita niciodata cat de special este modelul pe care il conduci.

Audi RS 4 Avant Nogaro

Audi RS 4 Avant NogaroAudi RS 4 Avant Nogaro

Referitor la aspectul tehnic, noul Audi RS4 Avant Nogaro nu se poate lauda cu nici un fel de modificare sau imbunatatire, propulsia fiind asigurata in continuare de o unitate V8 FSI. De o unitate V8 FSI de 4.2 litri capabila sa puna la dispozitia tuturor celor patru roti, prin intermediul unei transmisii S tronic cu dublu ambreiaj, nu mai putin de 450 cai putere si 430 Newton-Metri, mai exact.

Noua editie speciala Audi RS4 Avant Nogaro va ajunge in showroom-urile companiei de automobile din Ingolstadt in perioada imediat urmatoare, la un pret de pornire de 87.300 de euro.

Audi RS 4 Avant NogaroAudi RS 4 Avant Nogaro

Audi RS 4 Avant Nogaro

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi RS 4 Avant Nogaro
mai multe