Avem informatii proaspete despre noul Opel CORSA GSi: sasiu de OPC si motor turbo cu 150 de cai

Avem informatii proaspete despre noul Opel CORSA GSi: sasiu de OPC si motor turbo cu 150 de cai
  • Opel ofera mai multe detalii despre noul Corsa GSi
  • Modelul german are un sasiu preluat de la versiunea OPC
  • Motorul turbo dezvolta 150 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Russelsheim ofera mai multe informatii despre noul Corsa GSi. Modelul german este dezvoltat pe o arhitectura preluata de la versiunea OPC si va fi disponibil pe piata incepand cu vara acetui an.

In vara anului trecut, Opel isi anunta fanii si clientii deopotriva ca readuce la viata celebra denumire GSi cu lansarea primului model din noua era care sa o poarte: Insignia GSi. La scurt timp dupa aceasta, nemtii au prezentat al doilea model din gama GSi, bazat pe micutul Corsa.

Opel Corsa GSi

Noul Corsa GSi va fi disponibil pe piata incepand cu vara acestui an, numai in versiunea cu trei portiere, astfel ca brandul din Russelsheim ofera acum mai multe detalii despre acest model.

Opel Corsa GSi

Dezvoltat pe o arhitectura preluata de la Corsa OPC, acesta propune la nivel estetic prize de aer mai mari, o capota modificata, grila radiatorului usor revizuita, cateva ornamente cromate, aripa spate montata pe hayon si jante cu diametrul de 18 inch.

Opel Corsa GSi

Habitaclul urmeaza aceeasi reteta, cu volan sport, pedale din aluminiu si scaune Recaro, acestea din urma fiind insa incluse pe lista de dotari optionale.

Opel Corsa GSi

Sub capota, modelul nemtilor de la Opel ascunde un propulsor de 1.4 litri turbo, care transmite puntii fata 150 de cai putere si 220 Nm cuplu prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu sase trepte. In aceasta configuratie, repriza 0-100 de km/h dureaza 8.9 secunde iar viteza maxima este de 207 km/h.

Opel Corsa GSi

Atat motorul cu patru cilindri in linie cat si transmisia au fost special adaptate pentru un stil dinamic de condus, sau cel putin asta sustin reprezentantii constructorului german de automobile.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Opel Corsa GSi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2018