Bentayga si Cullinan au zilele numarate. MERCEDES a anuntat cand lanseaza noul SUV Maybach

Bentayga si Cullinan au zilele numarate. MERCEDES a anuntat cand lanseaza noul SUV Maybach
  • Urmeaza sa fie lansat la Salonul Auto de la Guangzhou
  • Bazat pe actuala generatie GLS
  • Ampatament marit si interior luxos
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Stuttgart a anuntat data lansarii noului SUV cu emblema Maybach. Acesta este bazat pe actuala generatie GLS si va concura direct cu Bentley Bentayga sau Rolls-Royce Cullinan.

Mercedes-Benz GLS a primit de curand o mult-asteptata noua generatie care sa aduca SUV-ul din Stuttgart in secolul 21. Pe langa un design exterior imbunatatit si un interior unde in sfarsit regasim ceasuri de bord digitale, GLS a primit si un pachet generos de tehnologii de ultima generatie.

Numai ca nemtii vor acum sa mareasca miza si sa transforme GLS-ul intr-un rival pentru Bentley Bentayga, Rolls-Royce Cullinan sau Range Rover SV Autobiography. Pentru asta, SUV-ul va purta emblema Maybach si va suferi cateva modificari.

Mercedes GLS

Prototipurile au fost surprinse deja in teste iar momentul lansarii este mai aproape decat crezi. Mai exact, evenimentul va avea loc pe 21 noiembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Guangzhou, China. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma de reprezentantii producatorului din Stuttgart.

Mercedes GLS

Din cate am vazut pana acum, noul Mercedes-Maybach GLS urmeaza sa ofere mai mult crom la exterior, comparativ cu un GLS "obisnuit", cel mai probabil bare de protectie si jante supradimensionate cu design exclusiv dar si emblema Maybach pe montantul D.

Mercedes GLS

Cat despre interior, pasagerii din spate vor fi rasfatati cu un spatiu generos dar si cu mai multe dotari care sporesc confortul. Majoritatea elementelor vor fi preluate de la S-Class iar ampatamentul ar urma sa depaseasca cei 3.135 de milimetri ai lui GLS.

Mercedes GLS

In plus, cele mai multe voci sustin ca noul Mercedes-Maybach GLS va putea fi comandat atat intr-o versiune cu 5 locuri cat si cu 4 locuri pentru un plus de eleganta.

Mercedes GLS

Initial, SUV-ul de lux al nemtilor va oferi un propulsor V8 biturbo de 4.0 litri alaturat unei transmisii automate cu 9 trepte si unei tractiuni integrala. Ulterior, clientii vor putea opta si pentru un motor V12, cel putin asta spun unele surse apropiate companiei.

Mercedes GLS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes GLS
mai multe