Bentley rescrie regulile unei limuzine de lux. Mulsanne Design Series va debuta la Frankfurt

Bentley rescrie regulile unei limuzine de lux. Mulsanne Design Series va debuta la Frankfurt
  • Bentley Mulsanne Design Series va debuta la Frankfurt
  • Este o creatie a diviziei de lux Mulliner
  • Piesele de rezistenta ale interiorului sunt detaliile mozaicate din carbon
Distribuie pe Facebook

Constructorul britanic de automobile va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt o editie speciala a limuzinei de lux Mulsanne. Botezata Design Series, aceasta a fost dezvoltata de divizia Mulliner.

Bentley a stiut dintotdeauna cum sa-si impresioneze fanii, iar cei prezenti saptamana viitoare la Frankfurt vor avea cu siguranta ce sa vada. Stand-ul brand-ului din Crewe va fi unul diversificat, insa piesa de rezistenta va fi fara indoiala noua generatie a sportivei Continental GT.

Bentley Mulsanne Design Series

Alaturi de aceasta, compania britanica va mai expune si cateva modele preparate de divizia de lux Mulliner, printre care un Flying Spur V8 S, un Bentayga W12 si nu in ultimul rand, o editie limitata a limuzinei Mulsanne.

Bentley Mulsanne Design Series

Aceasta a fost denumita sugestiv Design Series, iar pentru a o crea, specialistii Mulliner au studiat ultimele tendinte in design-ul interior si in moda. Astfel a rezultat o masina finisata la exterior in nuanta King Fisher Blue, cu jante Speed de 21 de inch si cu mai multe elemente vopsite negre, inclusiv grila radiatorului, prizele de aer din laterale si logo-ul Bentley.

Bentley Mulsanne Design Series

Ca de obicei, interiorul atrage toate privirile multumita combinatiei de culori negru-albastru, dar mai ales multumita detaliilor mozaicate din fibra de carbon, care pot fi comandate in trei culori specifice diviziei Mulliner: King Fisher, Metallic Silver si Metallic Bronze. Materialele folosite si finisajele sunt si de aceasta data la cele mai inalte standarde de calitate.

Bentley Mulsanne Design Series

Cat despre noua generatie Continental GT, aceasta a fost prezentata in premiera in urma cu cateva zile. Modificarile exterioare nu sunt majore, insa sunt cu siguranta de efect. Inginerii au incercat si au si reusit sa pastreze aceleasi elemente caracteristice brand-ului britanic, pe care insa le-au adus la cele mai recente standarde.

Distribuie pe Facebook
mai multe