Black Friday in reprezentantele Ford: avantaj de 7000 de Euro la cumpararea unui Focus

Black Friday in reprezentantele Ford: avantaj de 7000 de Euro la cumpararea unui Focus
  • Avantaj client de 7000 de Euro pentru Ford Focus Trend
  • Avantaj client de 6000 de Euro pentru Ford B-MAX
  • Avantaj client de 5250 de Euro pentru Ford Fiesta
Distribuie pe Facebook

Toata lumea vorbeste de Black Friday. Reduceri, promotii si oferte speciale greu de refuzat. Insa putine sunt acele produse care au un pret cu adevarat avantajos si care merita bagate in seama. Ford, in perioada 22-29 noiembrie face parte dintre cei care merita bagati in seama.

Black Friday, o zi "neagra" pentru preturi, pentru ca scad vertiginos. A devenit un trend si la noi in tara, asa ca mai toate companiile care se respecta ies in fata cu reduceri masive la produse si servicii. Insa piata din Romania este destul de sensibila si reactioneaza imediat la orice impediment. De exemplu, anul trecut, firmele mari de Black Friday epuizau produsele la discount in primele ore ale zilei. Sau in magazine, clientii isi dadeau seama ca de fapt reducerile erau cam la fel ca si intr-o zi normala, care nu este "neagra". De Black Friday, cei care scot oferte cu adevarat demne de bagat in seama sunt extrem de putini.

Ford Romania nu reduce nimic de Black Friday. Ci are promotii o intreaga "Black Week", o saptamana plina de avantaje incredibile, intre 22 si 29 noiembrie. Mai precis, daca vei cumpara un autoturism Ford, dintre modelele care se afla in promotie, beneficiezi automat de un avantaj client extraordinar de mare. De exemplu, pentru un Ford Focus Trend cumparat te bucuri de 7000 de Euro in avantajul tau. Pentru un B-MAX, ai parte de 6000 de Euro avantaj, iar pentru o Fiesta, ai 5250 de Euro. Avantajul include un Tichet Rabla si restul este oferit de Ford la orice contract incheiat intre 22 si 29 noiembrie.

Noi am testat Ford Focus cu motorizarea 1.0 EcoBoost si ne-am declarat unanim multumiti de acest compact accesibil si bine realizat. Este chiar hatchbackul preferat dintre masinile testate in 2013. Poti citi testul integral AICI.

Asadar, daca ai de gand sa-ti cumperi o masina in perioada urmatoare, nu uita sa tragi o fuga si la un dealer Ford. Fa neaparat un test-drive cu masina dorita si bucura-te de reducerea pe care ti-o aduce Black Friday!

Black Friday FordFord FocusBlack Friday FordFord B-MAX

Black Friday Ford

Distribuie pe Facebook
mai multe