BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile: noua masina a bavarezilor are motoare in trei cilindri si sisteme de tractiune fata. Galerie FOTO completa

BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile: noua masina a bavarezilor are motoare in trei cilindri si sisteme de tractiune fata. Galerie FOTO completa
  • BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile
  • Noua masina a bavarezilor are motoare in trei cilindri si sisteme de tractiune fata
  • Galerie FOTO completa
Distribuie pe Facebook

Nota de plata: de la 34.750 de euro. Daca vine vorba cumva despre Germania, evident.

Prezentat publicului larg inca din prima jumatate a toamnei anului 2021, noul Seria 2 Active Tourer a revenit de curand, chiar zilele acestea, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: BMW a publicat peste 150 de fotografii, unele proaspete, altele deja cunoscute, de la interiorul si exteriorul masinii sale de clasa compacta - proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Mercedes B-Class.

Construita in continuare pe o platforma cu tractiune fata, respectiva creatie ofera - in configuratia de baza 218i, (doar) un motor cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri. De 136 de cai.

BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie foto

BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie foto

BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie foto

Acelasi propulsor pe benzina a fost instalat si sub capota variantei 220i, principala diferenta constand in valoarea din drept puterii maxime: 156 CP. De asemenea, in cazul de fata, fisa cu specificatii tehnice cuprinde inclusiv un sistem micro-hibrid cu 19 cai, disponibil si pe configuratia cunoscuta publicului larg sub indicativul 223i - si comercializata alaturi de un I4 de 1.998 de centimetri cubi si aproximativ 204 CP.

Lista cu optiuni se incheie cu un 218d - acompaniat de uu motor cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, proiectat pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 150 de cai.

Indiferent de versiunea aleasa, noul BMW Seria 2 Active Tourer ofera in standard o cutie automata cu sapte rapoarte - tip DCT. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se mai numara, cu sau fara costuri suplimentare, si faruri adaptive, dar si jante cu diametrul de pana la 19 inch, instrumente de bord digitale si configurabile, scaune fata cu functie de masaj, difuzoare de la Harman Kardon s.a.m.d.

Daca vine vorba cumva despre dimensiuni, respectiva masina masoara circa 4.386 de milimetri in lungime, in timp ce capacitatea portbagajului este de 415 litri - cu bancheta spate la locul sau.

BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie fotoBMW Seria 2 Active Tourer - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (156) Poze BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2021