BMW considera noua Serie 6 GT o masina tare atragatoare, asa ca publica zeci de imagini proaspete cu exteriorul in cinci usi

  • BMW a lansat noul Seria 6 Gran Turismo in urma cu o luna
  • Automobilul bavarez este construit pe platforma ultimului Seria 5
  • Clientii vor avea la dispozitiei trei motorizari diferite
Distribuie pe Facebook

In timp ce intreaga planeta visa cu ochii deschisi la o versiune coupe, BMW a luat decizia de a lansa noua Serie 6 sub forma unei berline in cinci portiere.

A debutat in premiera mondiala la mijlocul lunii trecute, in cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt, si a reusit sa starneasca numeroase controverse cu a sa caroserie in cinci portiere.

Chiar si asa, BMW considera noua Serie 6 GT o masina tare atragatoare, astfel nu ne explicam de ce compania bavareza a publicat zeci de imagini proaspete cu exteriorul si, totodata, interiorul.

BMW Seria 6 Gran Turismo - Poze noi

BMW Seria 6 Gran Turismo - Poze noi

Inainte insa de a inca un tur virtual al modelului care inlocuieste vechea Serie 5 Gran Turismo, tinem sa aducem aminte ca acesta este disponibil la vanzare alaturi de trei motorizari turbo.

BMW 630i GT pe numele ei complet, versiunea de baza este, totodata, singura varianta livrata la pachet alaturi de o unitate in patru cilindri - de doi litri si 258 CP, in cazul in care te intrebai.

Daca vine vorba apoi despre acest aspect, modelul BMW 630d Gran Turismo este unica optiune dezvoltata cu gandul la admiratorii motoarelor diesel si este insotit de un I6 de trei litri, cu 265 CP.

Tot alaturi de propulsor cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, dar 340 CP in dreptul puterii maxime este comercializat si varful de gama de la acest moment, in speta BMW 640i Gran Turismo.

O cutie automata cu opt rapoarte este oferita in standard indiferent motorizarea pentru care s-a optat, in timp ce tractiune integrala nu va putea fi bifata decat de clientii unitatilor I6.

La final, reamintim ca inlocuitorul vechiului Serie 5 GT porneste in Germania de la 62.300 euro si, deloc surprinzator, are la baza platforma CLAR a ultimei generatii de BMW Seria 5 (nume de cod: G3x).

BMW Seria 6 Gran Turismo - Poze noi

BMW Seria 6 Gran Turismo - Poze noi

BMW Seria 6 Gran Turismo - Poze noi

BMW Seria 6 Gran Turismo - Poze noi

BMW Seria 6 Gran Turismo - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze BMW Seria 6 Gran Turismo - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2017