BMW crede ca noua sa masina cu tractiune fata arata mai bine decat un Mercedes si publica aceste imagini ca s-o demonstreze

  • BMW publica o noua galerie foto cu cea de-a treia generatie a modelului Seria 1
  • Automobilul anuntat la sfarsitul acestei veri ofera o platforma cu tractiune fata
  • Cel mai mare motor are o capacitate de doi litri si produce pana la 306 cai putere
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, lista de preturi a automobilului bavarez incepe de la suma de 28.200 de euro.

Dezvelita cu surle si trambite la sfarsitul acestei primaveri, cea de-a treia generatie a compactei Seria 1 propune o reteta complet noua, fara doua dintre elementele cheie ale modelului lansat de BMW pentru prima oara in anul 2004, pentru a concura cu Audi A3 si Mercedes A-Class.

Mai precis, masina de segment C a companiei bavareze vine acum fara tractiunea spate cu care predecesoarele sale ne-au obisnuit, trecerea la o arhitectura de tip FWD traducandu-se inclusiv prin renuntarea la celebrele propulsoare cu sase cilindri in linie si pana la 340 de cai putere.

Noul BMW Seria 1 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 1 - Galerie Foto

Asadar, acestea fiind spuse, trecem mai departe si precizam ca cea mai recenta generatie a compactei Seria 1 se vinde in Germania la preturi incepand de la 28.200 de euro, suma in schimbul careia BMW ofera un 118i in doar trei pistoane, cu o transmisie manuala in sase rapoarte.

Pentru amatorii de motoare diesel, optiunile disponibile la momentul de fata constau intr-un 116d, un 118d si, nu in ultimul rand, un 120d xDrive. In functie de alegerea clientului, nota de plata variaza intre 30.910 si 38.950 de euro - nota de plata standard, fara dotari optionale incluse.

Intr-un final, oferta celei de-a treia generatii a compactei Seria 1 se incheie cu un BMW M135i xDrive (48.900 de euro), care ascunde sub capota un benzinar turbo de doi litri si 306 cai putere. Mai mult decat suficient pentru un 0 - 100 de kilometri pe ora in... aproximativ 4.8 secunde.

Noul BMW Seria 1 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 1 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 1 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 1 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (179) Poze Noul BMW Seria 1 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Iulie 2019