BMW crede ca noul Seria 7 arata mai bine decat actualul Mercedes S-Class si publica peste 300 de imagini proaspete ca sa o demonstreze

BMW crede ca noul Seria 7 arata mai bine decat actualul Mercedes S-Class si publica peste 300 de imagini proaspete ca sa o demonstreze
  • BMW crede ca noul Seria 7 arata mai bine decat actualul Mercedes S-Class...
  • ... si publica peste 300 de imagini proaspete ca sa o demonstreze
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile controversatei limuzine bavareze de lux pornesc de la circa 107.457 de euro.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproape 30 de saptamani, inca de la finalul lunii aprilie, noul BMW Seria 7 a revenit de curand - chiar pe parcursul acestor zile, sub lumina intensa a reflectoarelor.

Explicatia: celebrul constructor bavarez de masini a oferit, recent, un numar de 326 de fotografii proaspete - unele de la interior, altele cu exteriorul gamei proiectate pentru a concura cu Mercedes S-Class.

BMW Seria 7 - Galerie foto

BMW Seria 7 - Galerie foto

Comercializat la preturi incepand de la circa 107.457 de euro, presupunand ca vine vorba despre situatia pietei auto din Romania, noul BMW Seria 7 este asamblat pe cea mai recenta generatie a...

... a arhitecturii CLAR, rivalul actualului Mercedes S-Class intampinandu-si clientii cu dare de mana doar intr-o versiune cu ampatament marit - care masoara, conform companiei bavareze, 5.391 de milimetri.

Anuntat in primavara acestui an, noul BMW Seria 7 se vinde - pentru prima data in istorie, si intr-o varianta complet electrica, respectivul vehicul bucurandu-se de doua motoare si un total de 544 CP.

Reteta caracteristica produsului conceput special pentru a concura cu Mercedes S-Class continua cu doua arome plug-in hybrid - un 750e xDrive si un M760e xDrive, ambele insotite de un benzinar de 3.0 litri.

Meniul cu pricina este intregit - din nou, in ambele cazuri, de o unitate electrica si o baterie de aproximativ 18.7 kWh, astfel rezultand o putere de pana la 490 sau 571 de cai, in functie de savoarea aleasa.

Lista cu optiuni se incheie - la momentul actual, cu un 740d xDrive, care va pune la dispozitia cumparatorilor un diesel de 2.993 de centimetri cubi, cu tehnologie mild-hybrid pe 48 de volti si pana la 300 CP.

Intr-un final, printre surprizele pregatite de cel mai nou BMW Seria 7 concurentului sau direct - actualul Mercedes S-Class, se mai regasesc si un display de 31.3 inch, si faruri acompaniate de cristale Swarovski.

Totodata, printre echipamentele si dotarile disponibile - in standard ori optional, se afla o instalatie audio cu 36 de difuzoare de la Bowers & Wilkins, portiere cu functie Soft Close, plus ecrane tactile etc.

BMW Seria 7 - Galerie foto

BMW Seria 7 - Galerie foto

BMW Seria 7 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (326) Poze BMW Seria 7 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2022