BMW pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care o vinde acum. Bavarezii au anuntat deja data lansarii oficiale

BMW pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care o vinde acum. Bavarezii au anuntat deja data lansarii oficiale
  • BMW pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care o vinde acum
  • Bavarezii au anuntat deja data lansarii oficiale
Distribuie pe Facebook

Meniul pus la dispozitia clientilor va cuprinde inclusiv o motorizare turbo, in sase cilindri, de trei litri si 374 de cai putere.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sapte ani si trecut deja printr-un facelift major, primul Seria 2 Coupe din istorie se apropie cu pasi mari si repezi de sfarsitul carierei sale. O noua generatie a celei mai ieftine masini cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum va debuta insa peste doar cateva zile, in data de 8 iulie, cu ocazia Festivalului de Viteza de la Goodwood.

Deconspirat inca din aprilie 2020, de doua fotografii realizate (aparent) in cadrul Centrului de Cercetare si Inovare din Munchen, pachetul specific departamentului exterior cuprinde inclusiv o grila supradimensionata a radiatorului, dar si un set de blocuri optice frontale / posterioare cu aspect oarecum atipic.

Interiorul noului Seria 2 Coupe nu reprezinta, pentru moment, decat o foarte mare necunoscuta, insa viitoarea generatie a celei mai ieftine masini cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum ar putea imprumuta atat design-ul plansei de bord, cat si alte elemente de la actualul Seria 1. Gama oferita, de aproximativ doi ani, intr-o configuratie FWD sau, in anumite cazuri, cu xDrive.

Asa cum precizam si anterior, surpriza pregatita vizitatorilor Festivalului de Viteza de la Goodwood 2021, eveniment programat sa ia startul peste doar cateva zile, isi va intampina clientii si intr-o versiune de performanta M240i xDrive, cu respectiva varianta mizand pe un benzinar I6 turbo de trei litri si 374 de cai.

Noul BMW Seria 2 Coupe - Poze spion

Noul BMW Seria 2 Coupe - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Noul BMW Seria 2 Coupe - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2021