BMW pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care o vinde acum. Noi imagini oficiale au ajuns mai devreme pe internet

BMW pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care o vinde acum. Noi imagini oficiale au ajuns mai devreme pe internet
  • BMW pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care o vinde acum
  • Noi imagini oficiale au ajuns mai devreme pe internet
Distribuie pe Facebook

Prima aparitie in public a viitorului Seria 2 Coupe, caci despre el este vorba, va avea loc chiar la finalul saptamanii curente, cu ocazia editiei din acest an a Festivalului de Viteza de la Goodwood.

Deconspirat de o prima imagine oficiala - scapata pe internet in urma cu numai 24 de ore, noul Seria 2 Coupe revine astazi in atentia publicului. Si mai multe astfel de materiale au invadat lumea virtuala, spre disperarea sefilor de la BMW.

Asteptata sa debuteze curand, oficialii companiei producatoare discutand anterior despre data de 8 a lunii curente, cea mai ieftina masina cu tractiune spate a marcii din Munchen prezinta un design extrem de controversat la exterior.

Fara niciun altfel de introducere sau prezentare, noul BMW Seria 2 Coupe adopta, la nivelul partii frontale, un set de blocuri optice care nu seamana deloc cu unitatile de pe celelalte produse. Afirmatie cu pricina este valabila si in cazul stopurilor.

Intr-o maniera mai putin familiara admiratorilor companiei din Munchen arata, asa cum precizam si anterior, si prizele de aer triunghiulare, dar si spoilerul spate, cele doua urmand sa starneasca, la randul lor, nenumarate controverse.

Momentan, noul Seria 2 Coupe nu reprezinta decat un foarte mare mister atunci cand vine vorba despre design-ul interior. Este insa de asteptat ca respectivul BMW sa imprumute cateva dintre caracteristicile actualului Seria 1, printre altele.

Sub capota, viitoarea generatie a celei mai ieftine masini cu tractiune spate a marcii din Munchen va oferi o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, printre care si un I6 turbo de trei litri si undeva in jurul a 374 de cai putere.

BMW Seria 2 Coupe - Noi poze

BMW Seria 2 Coupe - Noi poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2021