BMW pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care o vinde acum. Prima imagine oficiala a ajuns mai devreme pe internet

BMW pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care o vinde acum. Prima imagine oficiala a ajuns mai devreme pe internet
  • BMW pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care o vinde acum
  • Prima imagine oficiala a ajuns mai devreme pe internet
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala a noului Seria 2 Coupe a fost programata chiar pentru urmatoarele zile, la sfarsitul saptamanii curente.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sapte ani si trecut deja printr-un facelift major, primul Seria 2 Coupe din istorie se apropie cu pasi mari si repezi de sfarsitul carierei sale. O noua generatie a celei mai ieftine masini cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum va debuta totusi chiar in data de 8 iulie 2021, cu ocazia Festivalului de Viteza de la Goodwood, dupa cum precizam si anterior.

O prima imagine oficiala a compactei cu doua portiere din Munchen si-a facut insa aparitia mai devreme pe internet, deconspirand astfel partial design-ul caracteristic departamentului exterior, in special al partii frontale.

Dupa cum precizam si anterior, inca de la sfarsitul primaverii, noul Seria 2 Coupe nu seamana deloc cu generatia actuala si este diferita - de asemenea, de orice alta masina vanduta de compania BMW la momentul de fata. De la aspectul farurilor si pana la forma mai putin obisnuita a prizelor de aer, un detaliu care ar putea starni nenumarate controverse in absenta unei grile uriase, a la Seria 4 G2x.

In ceea ce priveste gama de motorizari, mult anticipata compacta cu doua portiere din Munchen isi va intampina clientii si intr-o versiune de inalta performanta M240i xDrive, cu motor I6 turbo de trei litri si 374 de cai putere.

Mult anticipata generatie cu numarul doi a gamei comercializate de BMW sub denumirea de Seria 2 Coupe este asteptata sa ajunga in showroom-uri chiar pe parcursul lunilor viitoare, eventual inainte de sfarsitul anului curent. Nota de plata nu reprezinta decat o mare necunoscuta la momentul de fata, dar actualul F22 este disponibil, pe piata din Romania, la preturi incepand de la 31.178 de euro.

BMW Seria 2 Coupe - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2021