BMW prezinta noul M760Li xDrive Excellence. Sau cum sa scapi de pachetul M de pe limuzina bavareza

BMW prezinta noul M760Li xDrive Excellence. Sau cum sa scapi de pachetul M de pe limuzina bavareza
  • Noul M760Li xDrive poate fi comandat inclusiv intr-o versiune Excellence
  • Varianta cu pricina care sare peste pachetul aerodinamic si jantele M pentru un plus de eleganta
  • Interiorul ne intampina acum alaturi de un volan din lemn si inscriptii V12
Distribuie pe Facebook

BMW a dezvaluit in cursul acestei dupa-amiezi ca noul M760Li xDrive va putea fi comandat si intr-o versiune speciala pe nume Excellence, care sare peste pachetul aerodinamic si jantele M pentru un plus de eleganta.

Propulsorul V12 de 6.6 litri si 600 de cai putere nu este singura surpriza majora pregatita de proaspat lansatul BMW M760Li xDrive.

Aceeasi impozanta limuzina bavareza reuseste sa atraga atentia si prin posibilitatea de a depasi inca din fabrica pragul celor 300 kilometri pe ora.

O alta caracteristica unica a modelului cu pricina o reprezinta disponibilitatea, cel mai probabil in premiera, a doua versiuni diferite de... design.

BMW M760Li xDrive ExcellenceBMW M760Li xDrive Excellence

Intr-o alta ordine de idei, proaspat lansatul BMW M760Li xDrive va putea fi comandat si intr-o varianta Excellence, care sare peste pachetul aerodinamic M.

Nevazute se vor face si jantele din aliaj in cinci spite duble, in timp ce cantitatea de crom folosita la nivelul caroseriei va creste considerabil.

Cu cateva modificari notabile ne vom intalni si la interior, acolo unde volanul a renuntat la padelele pentru schimbarea vitezelor in favoarea unor insertii de lemn.

BMW M760Li xDrive Excellence

BMW M760Li xDrive ExcellenceBMW M760Li xDrive Excellence

La final, toate logo-urile diviziei M au fost sterse - atat de la exterior, cat si de la interior, si inlocuite cu inscriptiile V12 sau Individual.

De fapt, nu chiar acesta este finalul, impozanta limuzina bavareza oferind in varianta Excellence inclusiv un sistem de evacuare modificat.

Retusurile au lovit si vitezometrul, gradarea acestuia pana la 260 km/h facandu-ne sa ne intrebam daca optiunea M Driver's Package este disponibila sau nu si in cazul de fata.

BMW M760Li xDrive ExcellenceBMW M760Li xDrive Excellence

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze BMW M760Li xDrive Excellence
mai multe