BMW Seria 1 M Coupe la Nurburgring - Mai rapid ca BMW M5 E60, mai incet ca Audi TT-RS

BMW Seria 1 M Coupe la Nurburgring - Mai rapid ca BMW M5 E60, mai incet ca Audi TT-RS
Cu 340 cai putere sub capota si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.9 secunde, noul BMW Seria 1 M Coupe este fara nici un dubiu un model rapid. Un mic monstru din regiunea Bavariei. O mini-arma de distrugere in masa, numai buna de testat la Nurburgring.
Distribuie pe Facebook
Zis si facut! Rezultatul? Deloc surprinzator, insa ne-am fi asteptat la ceva mai mult. Sau poate nu! Dar gata cu misterul! Micul si impresionantul BMW Seria 1 M Coupe reuseste sa parcurga un tur de pista la Nurburgring in numai 8 minute si 12 secunde, un timp ce il plaseaza inaintea unor modele precum M5 E60, M3 E46 si, nu in ultimul rand, inaintea lui 335i Coupe. Coupe-ul bavarez de performanta nu poate tine insa pasul cu adversari precum Porsche Cayman S sau Audi TT-RS, o comparatie cu mai-marele BMW M3 E92 fiind mai mult decat inutila.

Concluzia? Noul BMW Seria 1 M Coupe se anunta cel putin o prezenta placuta, constructorul german oferind pentru putin mai mult de 50.000 euro o reteta asemanatoare cu cea care a transformat clasicul M3 E30 intr-o legenda.

BMW Seria 1 M Coupe in detaliu



Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2010