BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit un motor diesel cu 340 CP si 700 Nm. Cat costa in Romania noul model

BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit un motor diesel cu 340 CP si 700 Nm. Cat costa in Romania noul model
  • BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit un motor diesel cu 340 CP si 700 Nm
  • Cat costa in Romania noul model
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv tapiterie din piele sintetica si alcantara. Plus senzori de parcare si jante pe 18 inch.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de zece luni, inca de la inceputul verii anului trecut, cel mai recent BMW Seria 4 Coupe se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o varianta de inalta performanta cu motor diesel sub capota - pe nume M440d xDrive.

Disponibila si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la suma de 68.544 de euro, respectiva masina ofera pana la 340 de cai si 700 de Nm dintr-o unitate cu sase cilindri in linie - de trei litri, si tehnologie MHEV. O transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa tehnica.

Comercializat in premiera absoluta, noul BMW M440d xDrive Coupe reuseste - prin urmare, sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.6 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 250 de kilometri pe ora. In schimb, consumul mediu de carburant se invarte in jurul a 5.7 - 6.3 litri la 100 de kilometri - conform companiei producatoare.

In ceea ce priveste partea estetica, respectivul model se remarca - in special, prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insa nici jantele din aliaj cu diametrul de 18 inch, care ascund etriere de culoare albastra, evacuarea dubla sau eleronul subtil pentru portbagaj nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva.

La final, primul BMW Seria 4 Coupe vandut si intr-o varianta de inalta performanta cu motor diesel sub capota - pe nume M440d xDrive, se mai poate lauda si cu o larga varietate de dotari de lux si confort oferite - la randul lor, in standard. Intr-o alta ordine de idei, reteta specifica versiunii cu pricina cuprinde inclusiv tapiterie din piele sintetica si alcantara.

Totodata, respectiva masina a mai pregatit si un sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii, dar si o pereche de scaune fata cu actionare electrica - plus functie de memorare a pozitiei pentru sofer. Din peisaj nu lipsesc insa nici senzorii de parcare, pilotul automat cu functie de franare si altele.

BMW Seria 4 Coupe - Galerie foto

BMW Seria 4 Coupe - Galerie foto

BMW Seria 4 Coupe - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze BMW Seria 4 Coupe - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2021