BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit un motor diesel cu 340 CP si 700 Nm

BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit un motor diesel cu 340 CP si 700 Nm
  • BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit un motor diesel cu 340 CP si 700 Nm
  • Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.6 secunde.

Noul BMW Seria 4 Coupe va fi disponibil la vanzare, din aceasta primavara, intr-o noua versiune de motorizare. Este vorba despre varianta de performanta M440d xDrive, care gazduieste in compartimentul motor o unitate diesel de trei litri si 340 de cai putere, potrivit primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

Suma specifica notei de plata ramane, momentan, un mister, insa se cunoaste deja ca pachetul disponibil in standard cuprinde inclusiv o transmisie cu opt rapoarte Steptronic Sport, plus un diferential M Sport.

Astfel, cu acceleratia la podea, noua versiune M440d xDrive a gamei BMW Seria 4 Coupe poate sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.6 secunde. Viteza maxima ramane, cel putin oficial, un mare mister, insa nu trebuie sa fii un geniu ca sa realizezi ca respectiva varianta va fi limitata la 250 de kilometri pe ora.

Compania producatoare a publicat, in schimb, datele referitoare la consumul de carburant, media urmand sa varieze intre 5.7 si 6.3 litri la 100 de kilometri, potrivit masuratorilor specifice standardului WLTP.

Din punct de vedere estetic, noua versiune de performanta a gamei Seria 4 Coupe a pregatit o pereche de spoilere agresiv stilizate, plus jante supradimensionate din aliaj. Varianta comercializata de BMW sub denumirea de M440d xDrive se va mai putea lauda, in plus, si cu un plafon realizat din fibra de carbon, oferit optional.

BMW Seria 4 Coupe - Galerie foto

BMW Seria 4 Coupe - Galerie foto

BMW Seria 4 Coupe - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze BMW Seria 4 Coupe - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2021