BMW-ul de care lumea a uitat ca mai exista a primit un facelift. Cum arata acum modelul de care nimeni nu isi mai aduce aminte nimic

  • BMW a pregatit un facelift pentru actualul Seria 6 GT
  • Noul model imprumuta din calitatile proaspat (re)lansatului Seria 5
  • Automobilul companiei bavareze va oferi pana la 340 CP
Distribuie pe Facebook

Pe plan tehnic, automobilul companiei bavareze ofera doua motoare diesel si doua motoare pe benzina, toate acompaniate in standard de un sistem micro-hibrid pentru un plus de eficienta.

Lansat pe piata in cursul anului 2016, cel mai recent Seria 5 din istorie a primit zilele acestea un binemeritat facelift. Nu este insa singurul model de la BMW care se poate lauda cu un astfel de tratament.

Comercializat anterior numele de Seria 5 Gran Turismo, actualul Seria 6 GT a trecut la randul lui printr-o program de intinerire, automobilul companiei bavareze iesind acum in evidenta inclusiv prin farurile ceva mai inguste.

BMW Seria 6 GT Facelift

BMW Seria 6 GT Facelift

Meniul exterior continua cu cateva optiuni proaspete la nivel de jante si culori, in timp ce departamentul interior se remarca, mai nou, prin instrumentele de bord digitale. Si complet configurabile, evident.

Pe plant tehnic, dupa cum precizam si anterior, noul BMW Seria 6 GT Facelift ofera doua motoare diesel si doua motoare pe benzina, toate acompaniate in standard de un sistem micro-hibrid pentru un plus de eficienta.

Vandut sub denumirea de 620d, modelul de baza propune o unitate de 1.995 de centimetri cubi si 190 de cai putere. Urmeaza pe lista varianta 630i, pusa in miscare tot de o motorizare de doi litri, dar cu 258 CP.

Automobilul bavarez mai poate fi comandat si in versiunile cu sase cilindri 630d, 630d xDrive, 640i, 640i xDrive si 640d xDrive, acompaniate de cate un motor de trei litri, cu 286, 333 si chiar 340 de cai putere sub capota.

Noul BMW Seria 6 GT Facelift se bucura in standard de o cutie automata cu opt rapoarte, iar printre dotarile optionale disponibile se regaseste inclusiv un sistem de directie integrala. Dar si faruri Laserlight.

BMW Seria 6 GT Facelift

BMW Seria 6 GT Facelift

BMW Seria 6 GT Facelift

BMW Seria 6 GT Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze BMW Seria 6 GT Facelift
mai multe