Britanicii de la Land Rover viseaza cu ochii deschisi: "Noul Defender va eclipsa Mercedes-ul G-Class!"

Britanicii de la Land Rover viseaza cu ochii deschisi: "Noul Defender va eclipsa Mercedes-ul G-Class!"
  • Noul Defender este asteptat sa debuteze in 2018
  • Nu este anuntat de vreun concept
  • Britanicii vor sa-l faca mai bun decat G-Class-ul
Distribuie pe Facebook

Un reprezentant al constructorului britanic de automobile a spus despre noul Defender ca va fi mult mai bun decat Mercedes-ul G-Class. Off-roaderul de la Land Rover este asteptat sa debuteze pe parcursului acestui an, insa nu va fi precedat de un concept.

Land Rover Defender este fara indoiala unul dintre cele mai populare off-roadere pe care le-a vazut vreodata industria auto. Acesta si-a demonstrat de mai multe ori superioritatea si fiabilitatea in raport cu rivalii din segment, insa spre dezamagirea fanilor a fost scos din productie in urma cu trei ani.

Land Rover Defender Works V8

Britanicii vor acum sa readuca acest model in luma reflectoarelor, cu o noua generatie, pe care cele mai multe voci sustin ca o vor lansa pe parcursul acestui an. Detaliile despre acest nou model sunt deocamdata foarte putine si nu putem spune prea multe despre design sau despre gama de motorizari.

Land Rover Defender Works V8

In primul rand pentru ca Land Rover pastreaza totul secret si in al doilea rand, pentru ca brand-ul din Coventry nu a prezentat niciun concept care sa anunte viitorul Defender. De ce? De teama ca ar putea fi copiat de chinezi. Nu vom intra acum in detalii, pentru ca am discutat despre asta in trecut.

Land Rover Defender Works V8

Acum insa, un oficial al britanicilor, mai exact directorul de proiectare avansata din cadrul Land Rover Studio, a vorbit putin despre noul off-roader. Richard Woolley s-a grabit chiar sa spuna ca acesta va fi mai bun decat noul G-Class, pe care Mercedes l-a lansat la Geneva.

Land Rover Defender Works V8

"Am studiat cu atentie G-Class-ul, sa vad ce este nou. Fiecare panou este nou, insa arata la fel ca si celalalt. Mi-as fi dorit sa lansam Defender-ul in acelasi timp cu G-Class-ul. [...] Cred ca l-ar fi eclipsat," este de parere Woolley.

Land Rover Defender Works V8

Indiferent de aspect sau de motorizari, oficialul Land Rover promite ca Defender-ul va fi mai bun ca niciodata. "Va fi, trebuie sa fie, un altfel de vehicul, insa fidel modelului Defender si principiilor acestuia," a concluzionat el.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Land Rover Defender Works V8
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2018