Cat costa in Romania noua Skoda Octavia RS (PLUS GALERIE FOTO)

Cat costa in Romania noua Skoda Octavia RS (PLUS GALERIE FOTO)
  • Noua Skoda Octavia RS porneste de la 25.088 euro
  • Clientii au la dispozitie doua motorizari: TSI si TDI
  • Skoda Octavia RS este disponibila atat ca Sedan, cat si ca Break
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua generatie a modelului Skoda Octavia RS va fi disponibila la vanzare in Romania la un pret de pornire de 25.088 euro - pret caracteristic versiunii Sedan, cu motorizare 2.0 TSI de 220 CP si transmisie manuala cu sase rapoarte.

Dezvaluita in premiera mondiala in cadrul Festivalului de Viteza de la Goodwood, noua Skoda Octavia RS va fi disponibila la vanzare pe piata auto din Romania in compania a doua motorizari diferite, atat intr-o versiune pe benzina si intr-o varianta pe motorina. De asemenea, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie si doua caroserii diferite, cea de-a treia generatie a automobilului ceh de inalta performanta putand fi achizitionata atat intr-o versiune Sedan, cat si intr-o varianta Combi.

Intr-o alta ordine de idei, in ceea ce priveste motorizarea, noua Skoda Octavia RS poate fi echipata, pentru inceput, cu acelasi 2.0 TDI de 184 cai putere ce propulseaza si recent lansatul Volkswagen Golf GTD. Drept urmare, atunci cand pe lista cu specificatii tehnice se regaseste si transmisia manuala cu sase rapoarte, modelul sport de clasa compacta are nevoie de aproximativ 8.1 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Viteza maxima? 232 kilometri pe ora!

Skoda Octavia RS - Galerie FotoSkoda Octavia RS - Galerie Foto

Skoda Octavia RS - Galerie Foto

Pentru cei care viseaza insa la performante si mai impresionante de-atat, cea de-a treia generatie a automobilului ceh de inalta performanta poate fi echipata si cu propulsorul 2.0 TSI de 220 cai putere regasit sub capota noului Volkswagen Golf GTI. In acest caz, acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza in numai 6.8 secunde, in timp ce viteza maxima se va invarti in jurul valorii de 248 kilometri pe ora.

De asemenea, nu lipsesc din meniu nici diferentialul blocabil electronic XDS, respectiv sistemul electronic pentru mentinerea stabilitatii (ESC), lista cu picanterii continuand cu suspensia sport, ce coboara garda la sol cu pana la 13 milimetri comparativ cu modelul standard, respectiv posibilitatea de a se opta pentru transmisia DSG cu sase rapoarte.

Skoda Octavia RS - Galerie FotoSkoda Octavia RS - Galerie Foto

Skoda Octavia RS - Galerie Foto

Referitor la lista cu dotari, noua Skoda Octavia RS se poate lauda ca pune la dispozitia cumparatorilor sai, printre altele, si volan multifunctional cu design in trei spite, scaune fata sport imbracate intr-o combinatie de piele si stofa, etriere finisate in culoarea rosie, blocuri optice spate inzestrate cu tehnologia LED, dar si blocuri optice frontale bi-xenon, respectiv faruri de zi inzestrate cu aceeasi tehnologie LED.

Cea de-a treia generatie a modelului Skoda Octavia RS este disponibila la vanzare in Romania la un pret de pornire de 25.088 euro. Lista completa de preturi este afisata mai jos:

  • Skoda Octavia Sedan:

- 2.0 TSI si cutie manuala: 25.088 euro;

- 2.0 TSI si cutie DSG: 26.700 euro;

- 2.0 TDI si cutie manuala: 25.487 euro;

- 2.0 TDI si cutie DSG: 27.099 euro.

  • Skoda Octavia Combi:

- 2.0 TSI si cutie manuala: 25.737 euro;

- 2.0 TSI si cutie DSG: 27.351 euro;

- 2.0 TDI si cutie manuala: 26.138 euro;

- 2.0 TDI si cutie DSG: 27.750 euro.

Skoda Octavia RS - Galerie Foto

Skoda Octavia RS - Galerie FotoSkoda Octavia RS - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Skoda Octavia RS - Galerie Foto
mai multe