Cat costa noul Audi Q5 in Romania

Cat costa noul Audi Q5 in Romania
  • Noul Audi Q5 ajunge pe piata din Romania
  • Acesta propune 3 motorizari si 3 niveluri de echipare
  • Versiunea standard ofera o seama de dotari si sisteme de siguranta de ultima generatie
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua generatie a Audi-ului Q5 a ajuns intr-un final si pe piata din Romania. Crossover-ul compact intentioneaza sa se impuna pe segment cu doua diesel-uri si un propulsor pe benzina.

Noul Audi Q5 a fost prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris din toamna anului trecut, iar acum, la cateva luni de la acel eveniment, a fost lansat oficial si pe piata din Romania.

Audi Q5

Asa cum mentionam mai sus, crossover-ul nemtilor vine cu doua motorizari diesel si un benzinar. In partea inferioara a gamei ragasim propulsorul de 2.0 litri TDI si 163 de cai putere, urmat de versiunea de 2.0 litri si 190 de cai putere. Indiferent de alegerea facuta, nemtii sustin ca aceasta vor oferi un consum mediu de 4.9 litri/100 de km, si emisii de doar 129/km.

Audi Q5Audi Q5

Varful de gama este reprezentat de propulsorul pe benzina de 2.0 litri TFSI, capabil de 251 de cai putere si un consum de doar 6.8l/100 de km.

Audi Q5

Aceste motorizari sunt oferite in standard impreuna cu o transmisie automata S-Tronic cu sapte trepte si tractiune integrala Quattro.

Audi Q5

Pe langa acestea, noul Audi Q5 vine in Romania cu trei niveluri de echipare, Basic, Sport si Design, iar in functie de alegerea facuta, clientii vor scoate din buzunare de la 45.664 de euro in sus. Cel mai scump Q5 este reprezentat de benzinarul TFSI oferit in nivelul de echipare Design, care are un pret de lista de 52.474 de euro.

Audi Q5

Chiar daca lista de dotari optionale este una cuprinzatoare, noul Q5 propune in echiparea standard (Basic) o seama de echipamente si sisteme de siguranta de ultima generatie. Printre acestea amintim cruise control si limitator de viteza, deschidere electrica a portbagajului, inchidere fara cheie, senzori de parcare, faruri reglabile automat, senzori de ploaie, suspensie dinamica, computer de bord cu afisaj monocrom de 5 inch, lumini xenon, oglinzi laterale cu semnalizare LED, stopuri LED, lumini de zi LED, instalatie de spalare a farurilor, climatizare automata, oglinda interioara cu efect antirobire, scaune fata incalzite, comenzi pe volan, tapiterie din stofa, sistem multimedia Audi Connect de 7 inch si nu in ultimul rand, sistem audio cu opt difuzoare.

Audi Q5

Audi Q5

Audi Q5

Audi Q5

Audi Q5

Audi Q5

Audi Q5

Audi Q5

Audi Q5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Audi Q5
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2017